Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alex Mason

Yetkin
Ben Discord Nitro üyesi değilim.
Bu bağlantı da yazan "mevcut" kelimesini anlamadım.

1721844508863.webp

Mevcut derken yani 1 ay önceden ya da daha önceden Discord Nitro üyesi mi olmalıyım?

1721844577131.webp

Eğer önceden beri Discord Nitro üyesi olmayarak PC Game Pass talep edebiliyorsam bunlardan hangisini almam gerekiyor?

1721844709076.webp

Böyle bir yazı da var Nitro classicten kastığı sadece "Nitro" yazan mı?

104.99 TL'lik olanı satın alsam Xbox Game Pass talep edebilir miyim Discord hediye envanterinden?

Ve önceden Nitro kullanmamış mı olmam gerekiyor?

Çözüm
Mevcut derken yani 1 ay önceden ya da daha önceden Discord Nitro üyesi mi olmalıyım?
S: Discord'da PC için Xbox Game Pass promosyonunu kimler talep edebilir?

C:
Tüm mevcut ve yeni Nitro üyeleri bu avantajdan yararlanabilir.

Böyle bir yazı da var. Nitro Classic'ten kastığı sadece "Nitro" yazan mı?
Hayır, değil. Nitro Classic, sanırım eskiden olan bir paketti:
S: Nitro aboneliğim yok ve Classic satın almak istiyorum.

C: Şu anda yalnızca Nitro ve Nitro Basic'e abone olabilirsin. Nitro Classic satın alınamaz.

104.99 TL'lik olanı satın alsam Xbox Game Pass talep edebilir miyim Discord hediye envanterinden?
Yazılanlara göre evet.

Yazılarda böyle bir bilgi yok. Aktif bir Nitro üyesi olman yeterli fakat Xbox Game Pass hediyesini kullanmak için daha önceden bir Xbox Game Pass aboneliğinin olmaması gerekli.
S: Microsoft hesabıma bağlı bir PC için Xbox Game Pass aboneliğim varsa ne olur?

C:
Daha önce PC için Xbox Game Pass'e abone olduysan veya şu anda Xbox Game Pass Ultimate aboneliğin varsa, PC için Xbox Game Pass'in üç aylık deneme sürümünü kullanamazsın!

Umarım sorularını cevaplayabilmişimdir, farklı bir sorun varsa sorabilirsin tekrardan.
S: Discord'da PC için Xbox Game Pass promosyonunu kimler talep edebilir?

C:
Tüm mevcut ve yeni Nitro üyeleri bu avantajdan yararlanabilir.

Böyle bir yazı da var. Nitro Classic'ten kastığı sadece "Nitro" yazan mı?
S: Nitro aboneliğim yok ve Classic satın almak istiyorum.

C: Şu anda yalnızca Nitro ve Nitro Basic'e abone olabilirsin. Nitro Classic satın alınamaz.

Yazılanlara göre evet.

Yazılarda böyle bir bilgi yok. Aktif bir Nitro üyesi olman yeterli fakat Xbox Game Pass hediyesini kullanmak için daha önceden bir Xbox Game Pass aboneliğinin olmaması gerekli.
S: Microsoft hesabıma bağlı bir PC için Xbox Game Pass aboneliğim varsa ne olur?

C:
Daha önce PC için Xbox Game Pass'e abone olduysan veya şu anda Xbox Game Pass Ultimate aboneliğin varsa, PC için Xbox Game Pass'in üç aylık deneme sürümünü kullanamazsın!

Umarım sorularını cevaplayabilmişimdir, farklı bir sorun varsa sorabilirsin tekrardan.

Son düzenleme:
Çözüm

Yazılanlara göre evet.

İlgin için teşekkür ederim. Önceden Game Pass almıştım. O yüzden hiç paramı heba etmeyeceğim. CoD MW3 için alacaktım fakat bilgisayarım kaldırmaz.