Rehber Discord Orbs kazanma görevleri oynanmadan nasıl bitirilebilir?

Ban sebebi olduğunu ve fixleneceğini sanmıyorum. Umarım fixlenmez çünkü çok işe yarar bir program.

Orbs görevleri gelmiyorsa eğer yapmanız gerekenleri anlattığım çözüm:

Bu programla beraber Orbs görevlerindeki "15 dakika oyna" görevlerini oyunu indirip oynamadan daha kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Programı buradan indirin:

GitHub'da açık kaynak kodlu olarak yayınlandığı için güvenebilirsiniz.

Daha sonra klasöründen programı açın:

Discord hesap bilgilerinizi programa girmenize gerek yoktur. Programı açtığınızda sizden böyle bir şey istemez.

Daha sonra Discord'daki görevler sekmesinden (bkz. Çözüm: Discord'da görevler gözükmüyor) "15 dakika X oyununu oyna" görevini kabul edin. Ortam olarak masaüstü seçin.

Görevi kabul ettikten sonra programa tekrar dönün.

Buraya oyun adını yazın:

Ben örnek göstermek amaçlı Crysis 3 yazacağım.

Burada oyunun olduğu yerde çıkan "Add game to list" butonuna tıklayın.

Ekledikten sonra "Games" yazan yerden oyunu seçin. Ardından sağ tarafta "Test RPC" butonuna tıklayın.

Kabul edin.

Burada "win32" seçiliyken "play" tuşuna tıklayın:

Daha sonra şu ekran gelince işleminiz tamamlandı demektir:

Artık tek yapmanız gereken 15 dakika boyunca görevin tamamlanmasını beklemek.

Ayrıca Discord'ta da geldi gördüğünüz gibi:

Görev tamamlandıktan sonra bu işlemi durdurmak için ilk önce şu pencereyi kapatın:

Daha sonra burada "stop" tuşuna ve daha sonrasında "Disconnect to Discord Gateway" tuşuna tıklayın.

Bunları yaptıktan sonra işleminiz duracaktır. Bundan sonra artık programı da kapatabilirsiniz.

Rehberim bu kadardı. Umarım işinize yarar. İyi Sosyaller!

Oyun arama kısmında oyun çıkmıyor listede, VPN kapattığımda bile gelmiyor. Araması uzun mu sürüyor? 5-10 dakika oldu.

Halettim. Fisch on Roblox gözükmüyor ancak, acaba sadece Roblox mu seçmem gerekiyor?

Oyun arama kısmında oyun çıkmıyor listede, VPN kapattığımda bile gelmiyor. Araması uzun mu sürüyor? 5-10 dakika oldu.

Fisch on Roblox dediğine bakmayın. Roblox'u diyor. Roblox yazmanız yeterli.

@Quezzy Mağazadaki tüm ürünler orbs ile alınabiliyor mu yoksa sadece belli başlı ürünler mi? Onu tam anlayamadım. Orbs ile almak için de VPN açmak gerekiyor sanırım.

@Quezzy mağada kısmındaki tüm ürünler orbs ile alınabiliyor mu yoksa sadece belli başlı ürünler mi? Onu tam anlayamadım.

Orbs ile almak için de VPN açmak gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…