2242

Üstün
ChatUserIDsRedux - BetterDiscord site bu. Plugin kullanıcı isimlerinin yanında ID'sini gösteriyor. Ama ben kurdum zaman çalışmıyor. Bunun gibi plugini kendim yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1718113301480.webp
    1718113301480.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 110
ChatUserIDsRedux - BetterDiscord site bu. Plugin kullanıcı isimlerinin yanında ID'sini gösteriyor. Ama ben kurdum zaman çalışmıyor. Bunun gibi plugini kendim yapabilir miyim?
Eskiden güncellendiği için çalışmıyor @Silinen üye 'nin dediği gibi. BetterDiscord yerine Vencord kurarsanız daha iyi olur hem daha fazla plugin var hem de uyumsuzluk sorunu olmuyor çünkü siteden indirip dosya konumuna atmak yerine direkt Discord üzerinden en güncel olanları kurabiliyorsunuz. Ayrıca zaten üyelerin adına sağ tıkladığınızda ID daha kolay şekilde kopyalayabiliyorsunuz.

Eskiden güncellendiği için çalışmıyor @Silinen üye'nin dediği gibi. Betterdiscord yerine Vencord kurarsanız daha iyi olur hem daha fazla plugin var hem de uyumsuzluk sorunu olmuyor çünkü siteden indirip dosya konumuna atmak yerine direkt Discord üzerinden en güncel olanları kurabiliyorsunuz. Ayrıca zaten üyelerin adına sağ tıkladığınızda ID daha kolay şekilde kopyalayabiliyorsunuz.

Biliyorum. Öyle daha hoşuma gidiyor. Vencord bunda var mı ki? İstediğim plugin.

Biliyorum. Öyle daha hoşuma gidiyor. Vencord bunda var mı ki? İstediğim plugin.
Vencord'da da yok şimdi baktım, internetten en güncel versiyonuna baktım fakat 2022 çıkıyor. Güncelleme gelene kadar mecbur kuramayacaksınız. Vencord'u hem daha çok plugin olduğundan hem de plugin kurması daha kolay olduğundan önerdim.