Olayı bilmiyorum ama, kodu Discord'dan hangi ülkeye bağlanarak aldıysanız. Gizli sekmeden ya da yeni bir tarayıcıdan (veya mobilden ) yine o ülkenin VPN'i açık şekilde hesabınıza girip kodu kullanın. Mevcut tarayıcıdan kullanırsanız, Xbox sizin önceki konumunuzu çerezlereden aldığı için, VPN kullansanız da " kardeş sen Türkiye'desin" diyebiliyor.
Yeni açılmış bir hesap olmalıymış.

Hocam Almanya seçili VPN ile Discord'a girip kodunuzu aldıktan sonra yeni bir Microsoft hesabı oluşturun, VPN açık olduğu için direk Almanya hesabı oluşturuyor zaten sonrasında kodu girin kart bilgisi dahi istemeden kabul ediyor. Son olarak VPN'i kapattım ve Xbox appe normal giriş yaptım ve bu kadar. Güzel bilgilendirme için sağ olun acaba ne oynasam Game Pass ile. :giggle:

Ayrıca giriş yaptıktan sonra kendi hesabınıza dönüp oradan oynayabiliyorsunuz oyunlarınızı.

Hocam kodların son kullanma tarihi neydi bilen var mı elimde kod var kullanılmadı ama tarihi geçti mi acaba son kullanma tarihi diye bir şey yazıyor muydu bilginiz var mı
Olayı bilmiyorum ama, kodu Discord'dan hangi ülkeye bağlanarak aldıysanız. Gizli sekmeden ya da yeni bir tarayıcıdan (veya mobilden ) yine o ülkenin VPN'i açık şekilde hesabınıza girip kodu kullanın. Mevcut tarayıcıdan kullanırsanız, Xbox sizin önceki konumunuzu çerezlereden aldığı için, VPN kullansanız da " kardeş sen Türkiye'desin" diyebiliyor.

Ve elinde kodu olup yapamayan varsa yapması basit anlatabilirim.

Son düzenleme: