Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Arkadaşlar, kardeşimin DC hesabında HypeSquad, Nitro, aktif geliştirici gibi rozetler var.
● Bunlar nedir?
● Bunları alabilmek için para ödemek gerekir mi ve ne kadar ödenmeli, kardeşim nasıl aldı bunları?
● Para mı verdi?
● Nasıl iptal ederim?
● Bunları almanın bedava yolu var mıdır?

Çözüm
Bunları alabilmek için para ödemek gerekir mi ve ne kadar ödenmeli, kardeşim nasıl aldı bunları?
Sadece Nitro ile gelen paralı, Nitro alınca geliyor.
Bunları almanın bedava yolu var mıdır?
Hypesquad için ayarlardan alıyorsunuz. Altlarda bir yerde yazıyor.
Süs :)
Discord botu yapanlara veriliyor, almanın bir taktiği var bot yapmış gibi gösteriyorsun.

Ayrıca eskiden katıldıysan (6-7 aydan önce) eski ismin diye bir etiket var. Benim eski etiketim olan #1881 yazıyor mesela onda.
Bunları alabilmek için para ödemek gerekir mi ve ne kadar ödenmeli, kardeşim nasıl aldı bunları?
Sadece Nitro ile gelen paralı, Nitro alınca geliyor.
Bunları almanın bedava yolu var mıdır?
Hypesquad için ayarlardan alıyorsunuz. Altlarda bir yerde yazıyor.
Süs :)
Discord botu yapanlara veriliyor, almanın bir taktiği var bot yapmış gibi gösteriyorsun.

Ayrıca eskiden katıldıysan (6-7 aydan önce) eski ismin diye bir etiket var. Benim eski etiketim olan #1881 yazıyor mesela onda.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar, kardeşimin DC hesabında HypeSquad, Nitro, aktif geliştirici gibi rozetler var.
● Bunlar nedir?
● Bunları alabilmek için para ödemek gerekir mi ve ne kadar ödenmeli, kardeşim nasıl aldı bunları?
● Para mı verdi?
● Nasıl iptal ederim?
● Bunları almanın bedava yolu var mıdır?
Geliştirici rozeti Discord üzerinde bir botun varsa alınıyordu ama şu aralar verilmiyor galiba.

Bu fotoğrafta gördüğün rozetlerin 2 3 tanesini falan alabiliyorsun sadece. Hatta daha fazla rozeti sahip bir adam var ama bulamadım.

Screenshot_20240425_202435_Discord.webp

Yani kardeşim aylık bir ücret ödüyor anlamına mı geliyor hocalarım bu? Tasvip etmiyorum da. İzinsiz yapıyor demektir ona göre muamele edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Bu fotoğrafta gördüğün rozetlerin 2 3 tanesini falan alabiliyorsun sadece. Hatta daha fazla rozeti sahip bir adam var ama bulamadım.

Eki Görüntüle 39637
Bunlardan bazıları Discord Ortağı tarzı şeyler, galiba yüksek üyeli sunucuların falan varsa oluyordu. Ayrıca Adal aktif geliştirici harici onaylı geliştirici rozetlerine de sahip. Onları falan elde etmesi zor.

Yani arkadaşım aylık bir ücret ödüyor anlamına geliyor hocalarım bu? Tasvip etmiyorum da. İzinsiz yapuıyor demektir Ona göre muamele edeceğim.
Evet. Hemen hemen yani, Nitro rozeti o anlama gelir.