Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Elwaysed 5
Çalışkan
En son 14 ay önce Nitro almışım. Koşullarını karşılıyorum yani.
Arkadaşlar Twitch ile ilgili bir sorunmuş ve çözmeye çalışıyorlarmış. Konu kapanabilir.
Sorun çözülmedi. Linke gittiğimiz zaman 3 aylık nitro alabileceğimizi söylüyor kart bilgilerimizi giriyoruz fakat sonrasında üzgünüz bir hata oluştu bu kodu kullanamayacaksınız. Uyarısı veriyor
Arkadaşlar Twitch ile ilgili bir sorunmuş ve çözmeye çalışıyorlarmış. Konu kapanabilir.
Sorun çözülmedi. Linke gittiğimiz zaman 3 aylık nitro alabileceğimizi söylüyor kart bilgilerimizi giriyoruz fakat sonrasında üzgünüz bir hata oluştu bu kodu kullanamayacaksınız. Uyarısı veriyor
Son düzenleme:
fidelcastro
Uzman
Hocam alabildiniz mi bende bugün aynı sorunu yaşıyorum discorda ticket attım ama hala aynı sorunla karşı karşıyayım?En son 14 ay önce Nitro almışım. Koşullarını karşılıyorum yani.
Elwaysed 5
Çalışkan
Hayır alamadım. 2 kere ticket açtım bekliyoruzHocam alabildiniz mi bende bugün aynı sorunu yaşıyorum discorda ticket attım ama hala aynı sorunla karşı karşıyayım?
VPN ile girdiğimiz zaman ilk attığım fotoğrafdaki uyarıyı almıyoruz onun yerine işlem yerine götürüyor kart bilgilerimizi istiyor fakat VPN yüzünden satın alım yapamıyoruz
fidelcastro
Uzman
Hocam ben discorda ticket attım ama takılı plak gibi sürekli koşulları söylüyorlar koşullara uymamıza rağmen alamıyoruz galiba iplenmiyoruz.Hayır alamadım. 2 kere ticket açtım bekliyoruz
VPN ile girdiğimiz zaman ilk attığım fotoğrafdaki uyarıyı almıyoruz onun yerine işlem yerine götürüyor kart bilgilerimizi istiyor fakat VPN yüzünden satın alım yapamıyoruz
Elwaysed 5
Çalışkan
Bana daha cevap vermediler ama bir arkadaşa daha aynı şeyleri söylemişler.Hocam ben discorda ticket attım ama takılı plak gibi sürekli koşulları söylüyorlar koşullara uymamıza rağmen alamıyoruz galiba iplenmiyoruz.
fidelcastro
Uzman
Twitch ve Discord türkiyeyi pek önemsemiyor.Bana daha cevap vermediler ama bir arkadaşa daha aynı şeyleri söylemişler.
Elwaysed 5
Çalışkan
Yeni bir gelişme ile geldim. Kodların çalışmama sebebi bizden kaynaklı değilmiş; Discord'un Twitch kampanyasını henüz tam aktive etmemesinden kaynaklanan toplu bir hataymış. Yani kısa zamanda çözülmesi bekleniyor. Yabancı forumlarda da buna benzer güncel konular gördüm. Macaristan, Romanya, Polonya, Türkiye ve Brezilya'da bu hatalar oluyormuş. Teker teker aktive ediyorlar sanırım çünkü arkadaşımın yaklaşık iki saat önce kodu bir anda çalıştı.