Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yeni bir gelişme ile geldim. Kodların çalışmama sebebi bizden kaynaklı değilmiş; Discord'un Twitch kampanyasını henüz tam aktive etmemesinden kaynaklanan toplu bir hataymış. Yani kısa zamanda çözülmesi bekleniyor. Yabancı forumlarda da buna benzer güncel konular gördüm. Macaristan, Romanya, Polonya, Türkiye ve Brezilya'da bu hatalar oluyormuş. Teker teker aktive ediyorlar sanırım çünkü arkadaşımın yaklaşık iki saat önce kodu bir anda çalıştı.
Teşekkürler hocam sizin ki de çalıştı mı kusura bakmayın göremedim mesajınızı.Ben normal denedim vpn ile denedim yine de alamıyorum.

Bende kullanamıyorum hala bir gelişme oldu mu sizde.
Maalesef bekliyoruz bizde.

Merhabalar, size bir çözüm ile geldim.

Arkadaşlar, Discord’daki 3 aylık promosyonu kullanabilmek için Discord’un kartınızı aktif olarak görmesi gerekiyor olabilir. Bu sabah birkaç arkadaşla test yaptık ve yöntem başarılı oldu.

Discord üzerinden Nitro Basic (2.99 USD) paketini hediye olarak satın alıyoruz. Dikkat edin: Satın alma işlemi hediye şeklinde yapıldığı için ülke fiyatlandırması olmuyor, TL değil USD olarak görünecek.
Bu hediyeyi satın aldıktan sonra kesinlikle etkinleştirmiyoruz, çünkü etkinleştirirseniz iade talebinde sorun yaşayabilirsiniz.

Hediye satın alındıktan sonra 3 aylık Nitro promosyonunu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Biz bunu iki arkadaşla test edip başarılı olduk.

Aldığınız hediyeyi kullanmadığınız sürece de iade talebi oluşturup ücretinizi geri alabiliyorsunuz.

Kısacası önce Nitro Basic’i hediye olarak satın alıyoruz, ardından 3 aylık promosyonu aktif ediyoruz ve son olarak hediyeyi kullanmadığımız için iade talebi oluşturup ücretimizi geri alıyoruz.

Yöntem %100 çalışıyor.

Son düzenleme:
Maalesef bekliyoruz bizde.

Merhaba, size bir çözüm ile geldim.

Arkadaşlar, Discord'daki 3 aylık promosyonu kullanabilmek için Discord'un kartınızı aktif olarak görmesi gerekiyor olabilir. Bu sabah birkaç arkadaşla test yaptık ve yöntem başarılı oldu.

Discord üzerinden Nitro Basic (2.99 USD) paketini hediye olarak satın alıyoruz. Dikkat edin: Satın alma işlemi hediye şeklinde yapıldığı için ülke fiyatlandırması olmuyor, TL değil USD olarak görünecek.
Bu hediyeyi satın aldıktan sonra kesinlikle etkinleştirmiyoruz, çünkü etkinleştirirseniz iade talebinde sorun yaşayabilirsiniz.

Hediye satın alındıktan sonra 3 aylık Nitro promosyonunu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Biz bunu iki arkadaşla test edip başarılı olduk.

Aldığınız hediyeyi kullanmadığınız sürece de iade talebi oluşturup ücretinizi geri alabiliyorsunuz.

Kısacası önce Nitro Basic'i hediye olarak satın alıyoruz, ardından 3 aylık promosyonu aktif ediyoruz ve son olarak hediyeyi kullanmadığımız için iade talebi oluşturup ücretimizi geri alıyoruz.

Yöntem %100 çalışıyor.

Hocam teşekkürler öncelikle oldu ama iade talebi nasıl oluşturacağım?