Detaylar
Kim cevapladı?GoodbyeDPI kullan açık kaynaklıdır.Merhaba Discord Roblox vb. yasaklı sitelere giriş yapmak icin VPN benzeri progam arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Yada WARP 1.1.1.1 Dene.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/discorda-vpnsiz-giris-goodbyedpi-tuerkiye-versiyonu.3462776/ Konuya bak.
YunaUK
Becerikli
GoodbyeDPI kullan açık kaynaklıdır.
Ya da WARP 1.1.1.1 dene.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/discorda-vpnsiz-giris-goodbyedpi-tuerkiye-versiyonu.3462776/ konuya bak.
Anladım teşekkür ederim GoodbyeDPI Roblox icin gecerlimi ve VPN olmadan Steam Epic Games ve hotspot Shield Riot Games gibi sitelerede giriş yapamiyorum VPN olmadan giriş yapılmayan siteler icinde gecerlimi.
unbeleuchtet
Uzman
Merhaba Discord Roblox vb. yasaklı sitelere giriş yapmak icin VPN benzeri progam arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Ben sadece Discord için kullanıyorum ama Roblox'un sitesini denediğimde çalıştı.Anladım teşekkür ederim GoodbyeDPI Roblox icin gecerlimi ve VPN olmadan Steam Epic Games ve hotspot Shield Riot Games gibi sitelerede giriş yapamiyorum VPN olmadan giriş yapılmayan siteler icinde gecerlimi.
Yani evet ikisi içinde geçerli.
unbeleuchtet
Uzman
Anladım teşekkür ederim GoodbyeDPI Roblox icin gecerlimi ve VPN olmadan Steam Epic Games ve hotspot Shield Riot Games gibi sitelerede giriş yapamiyorum VPN olmadan giriş yapılmayan siteler icinde gecerlimi.
GoodbyeDPI kullanarak Roblox ve Discord'a giriş yapabilirsin.
YunaUK
Becerikli
Ben sadece Discord için kullanıyorum ama Roblox'un sitesini denediğimde çalıştı.
Yani evet ikisi içinde geçerli.
Anladım teşekkür ederim ayrıca GoodbyeDPI Discord ve Roblox dışında diğer siteleri etkiliyor mu yani VPN diğer sitelerde konumu ve giriş yapılan yeri etiklerken GoodbyeDPI icin bu gecerlimi.
GoodbyeDPI kullanarak Roblox ve Discord'a giriş yapabilirsin.
GoodbyeDPI denedim Discord ile sorunsuz calışıyor ama Roblox'da calışmadı.
Son düzenleme: