Aquality

Uzman
Merhaba.

Fitgirl Repacks'den CoD Modern Warfare indirdim ve sonra kurulumda Windows Defender virüs olarak bu dosyayı buldu. Ben de geri yükle yaptım. Sonra güvenemeyip kaldır dedim ama silinmedi ve klasörde hala duruyor. VirusTotal sonucunu aşağı bıraktım.

1783600294596.webp

1783600305739.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

FitGirl Repacks'den CoD Modern Warfare indirdim ve sonra kurulumda Windows Defender virüs olarak bu dosyayı buldu. Ben de geri yükle yaptım. Sonra güvenemeyip kaldır dedim ama silinmedi ve klasörde hala duruyor. VirusTotal sonucunu aşağı bıraktım.

Eki Görüntüle 264310

Eki Görüntüle 264311

Şaşırtıcı açıkçası, oyunun içinde neden Discord. Game diye bir dosya olsun ki?

Doğru FitGirl sitesinden indirdiğinize emin misiniz?

Merhaba.

Fitgirl Repacks'den CoD Modern Warfare indirdim ve sonra kurulumda Windows Defender virüs olarak bu dosyayı buldu. Ben de geri yükle yaptım. Sonra güvenemeyip kaldır dedim ama silinmedi ve klasörde hala duruyor. VirusTotal sonucunu aşağı bıraktım.

Eki Görüntüle 264310

Eki Görüntüle 264311
Zararlı yazılım'a benziyor. Ne bir PUP ibaresi var ne de Hacktool. Kesinlikle temizleyin zararlıyı. Zararlı yazılım olduğunu düşünüyorum. %90 zararlı, kendini başlangıca ekliyor, obsufcated belirtisi var. Ben olsam kesinlikle kaldırırdım.

Sizinle aynı sorunu yaşayan 2 kişi. Bence virüs, direkt silin.

Bu dosya sizin discord'da "... oynuyor" gibi göstermek için olan rich presence dll'si. Güvenilirdir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Fitgirl kendisi güvenilir bir site zaten eğer orjinal fitgirl'den indirdi iseniz.

Merhaba.

FitGirl Repacks'den CoD Modern Warfare indirdim ve sonra kurulumda Windows Defender virüs olarak bu dosyayı buldu. Ben de geri yükle yaptım. Sonra güvenemeyip kaldır dedim ama silinmedi ve klasörde hala duruyor. VirusTotal sonucunu aşağı bıraktım.

Eki Görüntüle 264310

Eki Görüntüle 264311

Büyük ihtimalle Discord'da bir oyunu oynuyor diye gözükmesini sağlayan SDK dosyası eğer içinde modifikasyon yapılmadıysa güvenlidir.