Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Hypixel Ban Appeals'a yazın.Arkadaşlar Cloudflare WARP cidden çok iyi çalışıyor. Discorda bağlanmak için açmıştım ve minecraft oynamak istemiştik. Perma ban atıldı. Açılır mı?
Shawinnz
Uzman
Arkadaşlar Cloudflare WARP cidden çok iyi çalışıyor. Discord'a bağlanmak için açmıştım ve Minecraft oynamak istemiştik. Perma ban atıldı. Açılır mı?
Perma ban atıldığına emin misin? Eğer perma bansa açılması biraz zor destek ile iletişime geçebiliyorsan geç. WARP yüzünden perma yiyeni hiç duymadım en fazla IP yersin diye düşünüyorum modemi resetlemeyide dene bence.
Ticket attım ama geri dönüş olmadı.
Permanently ban yazıyordu.Perma ban atıldığına emin misin? Eğer perma bansa açılması biraz zor destek ile iletişime geçebiliyorsan geç. WARP yüzünden perma yiyeni hiç duymadım en fazla IP yersin diye düşünüyorum modemi resetlemeyide dene bence.
Shawinnz
Uzman
Ne zaman attınız hemen dönüş olmaz.
Ben DNS'den ötürü perma yiyeceğinizi düşünmüyorum illaki başka bir şey vardır.
Başka hiçbir şey kullanmadım. Direkt perma yedim bende anlamadım. Ondan önce kaspersky vpn ile baglaniyordum onun ile giriyordu sunucuya ama Cloudflarei açtığım gibi ban yedim.Ne zaman attınız hemen dönüş olmaz.
Ben DNS'den ötürü perma yiyeceğinizi düşünmüyorum illaki başka bir şey vardır.
Arkadaşlar Cloudflare WARP cidden çok iyi çalışıyor. Discord'a bağlanmak için açmıştım ve Minecraft oynamak istemiştik. Perma ban atıldı. Açılır mı?
Bir soğuk su içebilirsiniz hocam.