Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2026
Hocam GoodbyeDPI'ı tekrar denesek olur mu? Mesela Alternatif 4'ü aç sağ tıkla -5 parametresi yazan yeri -6 yap.
Bunu bilmiyorum. Zapret üzerinde hazır profiller olur, ondan dolayı dedim. Bir dene sırayla.
Drwenski
Uzman
Hocam verdiğiniz emek için çok teşekkür ederim şuanlık buda bozulana kadar böyle kullanacağım çokta önemli değil sıkıldım zaten açılsın diye bir uğraş mesaj için ayrı uğraş.Hocam GoodbyeDPI'ı tekrar denesek olur mu? Mesela Alternatif 4'ü aç sağ tıkla -5 parametresi yazan yeri -6 yap.
Şuan denediğim hangi versiyon bilmiyorum.Zapret2 (Zapret Windows Türkiye) denedin mi acaba?
Benim dediğim splitwire içinde değil ayrı bir program.
GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı.
Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey
Drwenski
Uzman
Benim dediğim splitwire içinde değil ayrı bir program.
![]()
GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı.
Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkeygithub.com
Yok Zapret'i denemiştim yani ama hangisini denedim onu bilmiyorum. Şu anlık çalıştığı için bozmak istemiyorum ama yine de teşekkür ederim.
Drwenski
Uzman
Mesajlar halen yüklenmiyor ama sesli sohbete girebildiğim için şükrediyorum şuanEn son mesajlar yüklenmiyor dediğini gördüm, çözüldüyse dikkate alma tabi.