Detaylar
Kim cevapladı?kompetankedi 96
Bilgin
@alimali hocamın bu programı ilaç gibi gelecektir. Kendisine teşekkür ediyorum.
github.com
GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı.
Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey
Ben hâlâ bunu kullanıyorum.
@alimali hocamın bu programı ilaç gibi gelecektir. Kendisine teşekkür ediyorum.
![]()
GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı.
Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkeygithub.com
Reisim güvenilir midir?
Çalışmıyor ki. Ben de bunu kullanıyordum hep. İnternetimi yavaşlatıyor, anlamış değilim. Fiberde 40 hız alıyorum, resmen hız testinde.
Son düzenleyen: Moderatör:
fortunee 96
Üstün
Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamünaleyküm. Discord için önerebileceğiniz uygulama var mı? Godbydpi çalışmıyor.
Hangi ISS?
Joseph Joestar 1
Uzman
Windows Defender'dan dışlamalara alın, bende de öyle oluyordu.Reisim güvenilir midir?
Çalışmıyor ki. Ben de bunu kullanıyordum hep. İnternetimi yavaşlatıyor, anlamış değilim. Fiberde 40 hız alıyorum, resmen hız testinde.
ISS nedir reisim?
Son düzenleyen: Moderatör:
fortunee 96
Üstün
Hangi interneti kullanıyorsun, markası.
Joseph Joestar 1
Uzman
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun diyor.
Windows Defender'dan dışlamalara alın bende de öyle oluyordu.
O nasıl oluyor reis.
Türk Telekom fiber kullanıyorum reis şimdi baktım anlamına 100 MB Türk Telekom fiber kullanıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Fenerbahçe; 3 farklı kulvarda, en üst liglere gidebilen tek Avrupa kulübü oluyor
- Captain Skriniar
-
-
-
-