Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ercannsn

Başarılı
Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamünaleyküm. Discord için önerebileceğiniz uygulama var mı? Godbydpi çalışmıyor.

Zapret ve Zapret2 güvenilirdir. Arkadaşlar da benim bunlar için yaptığım arayüzü atmışlar, güvenleri için teşekkürler.

Kullanımı basit analiz yapmana da gerek yok Stratejilerden kendi internet firmanı seçip kullanabilirsin.

Mulwad DNS bilgisayarınıza zarar vermez; aynı şekilde WARP da öyle. Benim önerim, WARP en garanti ve hızlı çözüm.

DPI programları ile WARP arasında fark var yalnız, WARP VPN-DNS işlevi görüyor bildiğim. DPI programları çok farklı, WARP ping de yapıyor oyunda VPN olduğu için.

Zapret ve Zapret2 güvenilirdir. Arkadaşlar da benim bunlar için yaptığım arayüzü atmışlar, güvenleri için teşekkürler.

Elinize sağlık.

Zapret aralarından en sağlamı diye biliyorum.

Zapret ve zapret2 güvenilirdir. Arkadaşlar da benim bunlar için yaptığım arayüzü atmışlar, güvenleri için teşekkürler.

Kullanımı basit analiz yapmana da gerek yok stratejilerden kendi internet firmanı seçip kullanabilirsin.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum şimdi indiriyorum direkt açıp internet sağlayıcımı girip kullanabiliyorum değil mi good by DPI sildim çok bozuk ya.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum şimdi indiriyorum direkt açıp internet sağlayıcımı girip kullanabiliyorum değil mi good by DPI sildim çok bozuk ya.
Evet, DNS zehirlenmesi çıkarsa önce Dnscrypt-proxy kurulumunu yap program içinden, sonra dediğin şekilde kullanabilirsin.

İnşallah attığınız GitHub'dan indiriyorum birazdan paylaşacağım çok sağ olun.

Bu zapreti indirme videosu var mıdır reis yoksa direkt indirdiğim gibi çalıştırabiliyor muyum?
İlk sayfada videosunu attı arkadaş ama o biraz eski sürüm. Basit zaten indir zipten çıkar tıkla çalıştır.