Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@alimali hocamın bu programı ilaç gibi gelecektir. Kendisine teşekkür ediyorum.
github.com
GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı.
Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey
Şu yuvarlak içindeki yer e basıp 1.yi seçeceğim değil mi reis?
Açılmadı reis.
İlk sayfada videosunu attı arkadaş ama o biraz eski sürüm. Basit zaten indir zipten çıkar tıkla çalıştır.
Açılmadı reis.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Joseph Joestar 2
Uzman
Çalışmıyor mu?Şu yuvarlak içindeki yer e basıp 1.yi seçeceğim değil mi reis?
Açılmadı reis.
Strateji Telekom Mobil yazıyor, onu değiştirmeyi deneyin.
@alimali Arkadaşın zapret çalışmamış, bakar mısınız?
Çalışmıyor mu?
Strateji Telekom mobil yazıyor onu değiştirmeyi deneyin.
Bunu dedi reis.
Dosya Ekleri
Programı indirememişsin ki
Neyse ben direkt link vereyim. Tıkla indir.
Söylemiştim aslında. Buna tamam diyip dnscrypt-proxy servisi yükle tuşuna bas. Sonra sistem hazır diyecek o zaman Turk telekom seçip başlat de.
Söylemiştim aslında. Buna tamam deyip dnscrypt-proxy servisi yükle tuşuna bas. Sonra sistem hazır diyecek o zaman Türk Telekom seçip başlat de.
Tamam reis yapıyorum.
Söylemiştim aslında. Buna tamam deyip dnscrypt-proxy servisi yükle tuşuna bas. Sonra sistem hazır diyecek o zaman Türk Telekom seçip başlat de.
Tamamdır reis, oldu eyvallah. Lakin hep bunu çalıştıracak mıyım PC'yi açtığımda yoksa otomatik mi çalışıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Servis olarak yükle (Otomatik başlat) tuşuna basarsan arka planda başlar Zapret. Arayüzü açmana bile gerek kalmaz.Tamam reis yapıyorum.
Tamamdır reis, oldu eyvallah. Lakin hep bunu çalıştıracak mıyım PC'yi açtığımda yoksa otomatik mi çalışıyor?
Quarit 2
Çalışkan
Kral DNS Zehirlenmesi yaşıyorsun aynı şey bende de oluyordu. Sürekli GoodByeDpi servis değiştiriyordum, sonra abuk subuk bazı sitelere girememe sorunu oldu, discord girmedi fln derken Zapret olayını kullandığım Keenetic modeme linux tabanlı bir işlemle yükledim. Ve daha önce bir şekilde girsem bile her türlü online oyunlarda jitter artıyordu bu yüzden Discord'un bile anlamı kalmıyordu çünkü kapatıyordum. Ama az önce anlattığım yöntem ile telefonlar bile her türlü free oldu üstelik 0 lag. Üzerine sitelere giriş süremde eskisine göre %40 hızlandı.
Kral DNS zehirlenmesi yaşıyorsun aynı şey bende de oluyordu. Sürekli GoodbyeDPI servis değiştiriyordum, sonra abuk subuk bazı sitelere girememe sorunu oldu, Discord girmedi falan derken zapret olayını kullandığım Keenetic modeme Linux tabanlı bir işlemle yükledim. Ve daha önce bir şekilde girsem bile her türlü online oyunlarda jitter artıyordu bu yüzden Discord'un bile anlamı kalmıyordu çünkü kapatıyordum. Ama az önce anlattığım yöntem ile telefonlar bile her türlü Free oldu üstelik 0 lag. Üzerine sitelere giriş süremde eskisine göre %40 hızlandı.
Zapret de çalışmamaya başladı şimdi anlamadım saçma sapan işler niye engellersin ki şu uygulamayı.
Quarit 2
Çalışkan
Dostum benimde öyle oldu. Discord ve yasaklı siteler önemliyse senin için kendine Keenetic modem alıp modem içine entegre et bu ayarları. Kalıcı ve hızlı çözüm. 0 sorun. Sorunun DNS zehirlenmesi. İstediğin kadar DNS değiş. Mesela ben Modem arayüzünden diğer sağlayıcıların DNS ayarını kapatıp manuel DNS girerek çözüyordum, ama Türk Telekomda bu bile mümkün olmadı. Çünkü direkt port üzerinden filtremeye takılıyorsun.Zapret de çalışmamaya başladı şimdi anlamadım saçma sapan işler niye engellersin ki şu uygulamayı.
Uygulamayı açıp bir baktın mı hata falan gösteriyor mu?