Discord'a girmek için Keenetic Hopper DSL modem ayarlarından ne yapılmalı?

Karakurt5877 5

Başarılı
Eskiden modem ayarlarından bir şey yapmıştım ve VPN'siz Discord'a girebiliyordum. Sağlayacağım Netspeed. Şu ayarları yaptım ama olmadı. Modemim: Keenetic Hopper DSL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman DNS değiştirerek erişim engeli aşamazsınız hocam; belki ISS DPI eklemiştir. Modem içine zapret kurmanız lazım.

Normalde GoodbyeDPI kullanıyordum ama bu aralar ses kesilmesi sorunu yaşıyorum. Ben de önceden modem arayüzünde bir şeyler kurcalayıp DPI kullanmadan gireibliyordum. Şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba. Ayrıca "IP adresi atanamadı" yazması normal mi?

O otomatik yazan yere tıklayıp diğer seçeneklerin fotoğrafını atar mısınız? Sizin WAN tarafındaki DNS'i değiştirmeniz lazım, mümkünse attığım rehberdeki gibi DoH kullanın.

Otomatik kalsın siz şu an lan tarafındasınız sizin WAN tarafındaki DNS'i değiştirmeniz lazım.

Attığınız linktekini yapmadan önce eski ayarlar mı kalsın yoksa benim yaptığım şekilde böyle mi kalsın? Eskisi böyleydi;

Son düzenleme:

Sunucu ekle ye basıp ekran görüntüsü atın hocam.

Genel DNS'i şifreli yaptığınız için normal hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…