H halfeny Üyecik Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 7 Ağustos 2025 #1 Merhaba, Discord'a özel VPN denilen her şeyi doğru düzgün yaptım ve Discord'u kullanabiliyordum fakat ertesi gün bilgisayarı açtığımda Discord'a giremedim. Bazı arkadaşlar DNS değiştirince düzelmiş fakat nasıl yapacağımı anlamadım yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba, Discord'a özel VPN denilen her şeyi doğru düzgün yaptım ve Discord'u kullanabiliyordum fakat ertesi gün bilgisayarı açtığımda Discord'a giremedim. Bazı arkadaşlar DNS değiştirince düzelmiş fakat nasıl yapacağımı anlamadım yardımcı olabilecek var mı?
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.229 Çözümler 26 Beğeniler 1.906 7 Ağustos 2025 #2 TurkNet kullanıyorsan DNS oluyor ama diğer ISS'lerde ise GoodbyeDPI tarzı çözümler denemen lazım. 3 Rehber Konu 'GoodbyeDPI ile Windows'ta VPN olmadan sansürü aşma rehberi' 9 Ekim 2024 Sadece Windows için geçerlidir. Linux, MacOS ve Android için rehberleri yakında paylaşacağım. GoodbyeDPI'ı aşağıdaki Github linkinden indirip bir yere çıkarın. https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.3rc3/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip Programın ayarları kullandığımız ISS'ye göre değişiyor. Hatta ISS aynı olsa bile değişiklik gösterebilir. Bu yüzden doğru ayarları bulmamız gerekiyor. Bu ayar için gerekli scripti aşağıdaki linkten indirip GoodbyeDPI klasörünün içindeki GoodbyeDpi.exe'nin bulunduğu x86_64 klasörüne atın. Script...
TurkNet kullanıyorsan DNS oluyor ama diğer ISS'lerde ise GoodbyeDPI tarzı çözümler denemen lazım. 3 Rehber Konu 'GoodbyeDPI ile Windows'ta VPN olmadan sansürü aşma rehberi' 9 Ekim 2024 Sadece Windows için geçerlidir. Linux, MacOS ve Android için rehberleri yakında paylaşacağım. GoodbyeDPI'ı aşağıdaki Github linkinden indirip bir yere çıkarın. https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.3rc3/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip Programın ayarları kullandığımız ISS'ye göre değişiyor. Hatta ISS aynı olsa bile değişiklik gösterebilir. Bu yüzden doğru ayarları bulmamız gerekiyor. Bu ayar için gerekli scripti aşağıdaki linkten indirip GoodbyeDPI klasörünün içindeki GoodbyeDpi.exe'nin bulunduğu x86_64 klasörüne atın. Script...
KS KS H halfeny Üyecik Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 7 Ağustos 2025 #3 stormhawks47 dedi: TurkNet kullanıyorsan DNS oluyor ama diğer ISS'lerde ise GoodbyeDPI tarzı çözümler denemen lazım. 3 Rehber Konu 'GoodbyeDPI ile Windows'ta VPN olmadan sansürü aşma rehberi' 9 Ekim 2024 Sadece Windows için geçerlidir. Linux, MacOS ve Android için rehberleri yakında paylaşacağım. GoodbyeDPI'ı aşağıdaki Github linkinden indirip bir yere çıkarın. https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.3rc3/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip Programın ayarları kullandığımız ISS'ye göre değişiyor. Hatta ISS aynı olsa bile değişiklik gösterebilir. Bu yüzden doğru ayarları bulmamız gerekiyor. Bu ayar için gerekli scripti aşağıdaki linkten indirip GoodbyeDPI klasörünün içindeki GoodbyeDpi.exe'nin bulunduğu x86_64 klasörüne atın. Script... Genişletmek için tıkla... CoD oynamak istediğimde sıkıntı çıkarıyor ondan dolayı daha farklı bir yol aramak istemiştim.
stormhawks47 dedi: TurkNet kullanıyorsan DNS oluyor ama diğer ISS'lerde ise GoodbyeDPI tarzı çözümler denemen lazım. 3 Rehber Konu 'GoodbyeDPI ile Windows'ta VPN olmadan sansürü aşma rehberi' 9 Ekim 2024 Sadece Windows için geçerlidir. Linux, MacOS ve Android için rehberleri yakında paylaşacağım. GoodbyeDPI'ı aşağıdaki Github linkinden indirip bir yere çıkarın. https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.3rc3/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip Programın ayarları kullandığımız ISS'ye göre değişiyor. Hatta ISS aynı olsa bile değişiklik gösterebilir. Bu yüzden doğru ayarları bulmamız gerekiyor. Bu ayar için gerekli scripti aşağıdaki linkten indirip GoodbyeDPI klasörünün içindeki GoodbyeDpi.exe'nin bulunduğu x86_64 klasörüne atın. Script... Genişletmek için tıkla... CoD oynamak istediğimde sıkıntı çıkarıyor ondan dolayı daha farklı bir yol aramak istemiştim.
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.229 Çözümler 26 Beğeniler 1.906 7 Ağustos 2025 #4 Opera kullanabilirsin sadece DC açarsın içindeki VPN ile çalışıyordu en son.