WARP kullanarak deniyorum, hem mobil hem PC üzerinden yeni sunuculara giremiyorum. Yeni Discord hesabı açtım onunla da hiçbir sunucuya giremiyorum. Ama mevcut dahil olduğum sunucularda girip yazabiliyorum. Başka VPN'ler denedim mesela Opera, ama hiçbirinde yeni sunucuya girilmiyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Warp sıkıntı çıkarıyor olmalı. Videodaki yöntemi deneyin.WARP kullanarak deniyorum, hem mobil hem PC üzerinden yeni sunuculara giremiyorum. Yeni Discord hesabı açtım onunla da hiçbir sunucuya giremiyorum. Ama mevcut dahil olduğum sunucularda girip yazabiliyorum. Başka VPN'ler denedim mesela Opera, ama hiçbirinde yeni sunucuya girilmiyor.
WARP IP'leri sıkıntılı. DPI bypass yaparak girersen sorunu çözersin. WARP'la ayrıca mesajlar da yüklenmiyordur.WARP kullanarak deniyorum, hem mobil hem PC üzerinden yeni sunuculara giremiyorum. Yeni Discord hesabı açtım onunla da hiçbir sunucuya giremiyorum. Ama mevcut dahil olduğum sunucularda girip yazabiliyorum. Başka VPN'ler denedim mesela Opera, ama hiçbirinde yeni sunucuya girilmiyor.
Hocam önce WARP'ı sonra SplitWire çalışmasına sıkıntı çıkardığı için Kaspersky'ı kaldırdım. Hem tarayıcıdan hem uygulama olarak giriyor ama malesef yeni sunucuya bağlanırken hata veriyor. Davet kabul edilemiyor hatası çıkıyor.
Physic
Üstün
Hocam önce WARP'ı sonra splitwire çalışmasına sıkıntı çıkardığı için Kaspersky'ı kaldırdım. Hem tarayıcıdan hem uygulama olarak giriyor ama maalesef yeni sunucuya bağlanırken hata veriyor. Davet kabul edilemiyor hatası çıkıyor.
Çok ilginç. Normal VPN kullanırken yapıyor mu?
Dün gece biraz daha denedim ve istediğim sunucuya girdi sonunda.kaspersky kaldırınca oldu bence çünkü çok uyarı çıkıyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347