Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Discord'da nitrom yok ama nitrom var. Yani şöyle. Ben herhangi bir satın alım ile Nitro satın almadım ama Nitro özellikleri kullanabiliyorum. Örneğin GIF profili, başka sunucunun emojisini başka sunucuda kullanmak gibi. Nasıl oldu bu? Ben hiçbir şey anlamadım. Arkadaşlarımın birkaçı birisi yanlışlıkla basmıştır dediler. Cidden böyleyse başım belaya girer mi?

Çözüm
Arada bir veya tek seferlik denemelik veriyor, başıma gelmişti. Ayarlardan Nitro sekmesini kontrol eder misiniz?
Discord'da nitrom yok ama nitrom var. Yani şöyle. Ben herhangi bir satın alım ile Nitro satın almadım ama Nitro özellikleri kullanabiliyorum. Örneğin GIF profili, başka sunucunun emojisini başka sunucuda kullanmak gibi. Nasıl oldu bu? Ben hiçbir şey anlamadım. Arkadaşlarımın birkaçı birisi yanlışlıkla basmıştır dediler. Cidden böyleyse başım belaya girer mi?

İlginç bir durum gerçekten. Acaba modifeyli bir Discord sürümü kullanıyor olabilir misiniz? Vencord. Bettercord vb bir de nitronuzun olmadığına emin misiniz? Kullanıcı ayarları >abonelikler kısmından kontrol edin belki kredi kartınızla vs abone olup unutmuş olabilirsin eğer bu 2 durumda geçerli değilse konunuzu görsel materyallerle (fotoğraf. Video) destekleyin olayı anlamamıza yardımcı olur.

Arada bir veya tek seferlik denemelik veriyor, başıma gelmişti. Ayarlardan Nitro sekmesini kontrol eder misiniz?
Nitro sekmesinde Ücretsiz Deneme yazıyor

Denemelik vermesi için görevleri yapmanız lazım ve istemeden yapabileceğiniz bir şey değil.

Bana ekran görüntüleri atabilir misin kanıt niteliğinde peki?
1746880389473.webp

1746880411589.webp

Denemelik vermesi için görevleri yapmanız lazım ve istemeden yapabileceğiniz bir şey değil.

Bana ekran görüntüleri atabilir misin kanıt niteliğinde peki?
1746880389473.webp

1746880411589.webp