or3m.d Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 464 Çözümler 6 Beğeniler 359 26 Temmuz 2024 #11 cemkaraca dedi: Mikrofon bassını kaç yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler buldum. Genişletmek için tıkla... 10 veya 20 yap, üzerine çıkma, 10 yeter diye düşünüyorum. Test edebilirsin.
cemkaraca dedi: Mikrofon bassını kaç yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler buldum. Genişletmek için tıkla... 10 veya 20 yap, üzerine çıkma, 10 yeter diye düşünüyorum. Test edebilirsin.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 26 Temmuz 2024 #12 cemkaraca dedi: Mikrofon bassını kaç yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler buldum. Genişletmek için tıkla... Bass ı arttır ama bir anda sona çekme. Mikrofon çok hassas olur nefes alış verişin bile gider.
cemkaraca dedi: Mikrofon bassını kaç yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler buldum. Genişletmek için tıkla... Bass ı arttır ama bir anda sona çekme. Mikrofon çok hassas olur nefes alış verişin bile gider.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 26 Temmuz 2024 #13 Koneko Toujou dedi: Bass ı arttır ama bir anda sona çekme. Mikrofon çok hassas olur nefes alış verişin bile gider. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan ayarlayamıyorum sadece ilk ve son yapabiliyorum sizin gibi aralara koyamıyorum.
Koneko Toujou dedi: Bass ı arttır ama bir anda sona çekme. Mikrofon çok hassas olur nefes alış verişin bile gider. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan ayarlayamıyorum sadece ilk ve son yapabiliyorum sizin gibi aralara koyamıyorum.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 26 Temmuz 2024 #14 cemkaraca dedi: Anlaşılan ayarlayamıyorum sadece ilk ve son yapabiliyorum sizin gibi aralara koyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonda kaç oluyor?
cemkaraca dedi: Anlaşılan ayarlayamıyorum sadece ilk ve son yapabiliyorum sizin gibi aralara koyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonda kaç oluyor?
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 26 Temmuz 2024 #15 Koneko Toujou dedi: Sonda kaç oluyor? Genişletmek için tıkla... +10.0 db son
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 26 Temmuz 2024 #16 cemkaraca dedi: +10.0 dB son. Genişletmek için tıkla... Sona alıp bir test yap bakalım. Hala az geliyorsa başka yollar ararız.
cemkaraca dedi: +10.0 dB son. Genişletmek için tıkla... Sona alıp bir test yap bakalım. Hala az geliyorsa başka yollar ararız.
or3m.d Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 464 Çözümler 6 Beğeniler 359 26 Temmuz 2024 #17 cemkaraca dedi: +10.0 dB son. Genişletmek için tıkla... Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi.
cemkaraca dedi: +10.0 dB son. Genişletmek için tıkla... Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 26 Temmuz 2024 #18 Koneko Toujou dedi: Sona alıp bir test yap bakalım. Hala az geliyorsa başka yollar ararız. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi or3m.d dedi: Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi. Genişletmek için tıkla... Sanırım düzeldi şu an arkadaşla discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou Teşekkür ederim ikinize de or3m.d dedi: Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi ama ben bunu biraz daha fazla arttırmak istiyorum. Voice meeter nedir?
Koneko Toujou dedi: Sona alıp bir test yap bakalım. Hala az geliyorsa başka yollar ararız. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi or3m.d dedi: Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi. Genişletmek için tıkla... Sanırım düzeldi şu an arkadaşla discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou Teşekkür ederim ikinize de or3m.d dedi: Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi ama ben bunu biraz daha fazla arttırmak istiyorum. Voice meeter nedir?
or3m.d Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 464 Çözümler 6 Beğeniler 359 26 Temmuz 2024 #19 cemkaraca dedi: Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi. Sanırım düzeldi şu an arkadaşla Discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou teşekkür ederim ikinize de Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam, iyi günler. cemkaraca dedi: Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi. Sanırım düzeldi şu an arkadaşla Discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou teşekkür ederim ikinize de Hocam düzeldi ama ben bunu biraz daha fazla arttırmak istiyorum. VoiceMeeter nedir? Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarının bassını vs. detaylı ayarlayabildiğin bir program. Dosya Ekleri 1722005541307.webp 32,9 KB · Görüntüleme: 78
cemkaraca dedi: Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi. Sanırım düzeldi şu an arkadaşla Discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou teşekkür ederim ikinize de Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam, iyi günler. cemkaraca dedi: Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi. Sanırım düzeldi şu an arkadaşla Discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou teşekkür ederim ikinize de Hocam düzeldi ama ben bunu biraz daha fazla arttırmak istiyorum. VoiceMeeter nedir? Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarının bassını vs. detaylı ayarlayabildiğin bir program.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 26 Temmuz 2024 #20 or3m.d dedi: Rica ederiz hocam, iyi günler. Ses aygıtlarının bassını vs. detaylı ayarlayabildiğin bir program. Genişletmek için tıkla... Aynen bildim bu programı. Bazı yayıncılarda görüyordum. Geniş ayarlama yelpazesi var mıdır hocam? Fazla soru sordum ama
or3m.d dedi: Rica ederiz hocam, iyi günler. Ses aygıtlarının bassını vs. detaylı ayarlayabildiğin bir program. Genişletmek için tıkla... Aynen bildim bu programı. Bazı yayıncılarda görüyordum. Geniş ayarlama yelpazesi var mıdır hocam? Fazla soru sordum ama