or3m.d
Yetkin
10 veya 20 yap, üzerine çıkma, 10 yeter diye düşünüyorum. Test edebilirsin.Mikrofon bassını kaç yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler buldum.
10 veya 20 yap, üzerine çıkma, 10 yeter diye düşünüyorum. Test edebilirsin.Mikrofon bassını kaç yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler buldum.
Mikrofon bassını kaç yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler buldum.
Anlaşılan ayarlayamıyorum sadece ilk ve son yapabiliyorum sizin gibi aralara koyamıyorum.Bass ı arttır ama bir anda sona çekme. Mikrofon çok hassas olur nefes alış verişin bile gider.
Anlaşılan ayarlayamıyorum sadece ilk ve son yapabiliyorum sizin gibi aralara koyamıyorum.
+10.0 db son
Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi.
Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimiSona alıp bir test yap bakalım. Hala az geliyorsa başka yollar ararız.
Sanırım düzeldi şu an arkadaşla discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou Teşekkür ederim ikinize deDerdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi.
Hocam düzeldi ama ben bunu biraz daha fazla arttırmak istiyorum. Voice meeter nedir?Derdine derman olmazsa VoiceMeeter kurabilirsin. Oradan arttırırsın sesi.
Rica ederiz hocam, iyi günler.Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi.
Sanırım düzeldi şu an arkadaşla Discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou teşekkür ederim ikinize de![]()
Ses aygıtlarının bassını vs. detaylı ayarlayabildiğin bir program.Hocam düzeldi gibi sanki. Şu an deniyorumda uzakta bile algılıyor mikrofon sesimi.
Sanırım düzeldi şu an arkadaşla Discord'da test ediyorumda. @or3m.d @Koneko Toujou teşekkür ederim ikinize de
Hocam düzeldi ama ben bunu biraz daha fazla arttırmak istiyorum. VoiceMeeter nedir?
Aynen bildim bu programı. Bazı yayıncılarda görüyordum. Geniş ayarlama yelpazesi var mıdır hocam? Fazla soru sordum amaRica ederiz hocam, iyi günler.
Ses aygıtlarının bassını vs. detaylı ayarlayabildiğin bir program.