Dwnity

Çalışkan
Sanırım malum fit ile başlayan crack oyun sitesinden sürüm güncelleme patch'i indirirken dalgınlığıma denk gelince şu link kısaltma sitelerinin tekinden virüs yedim. Discord'dan fotoğraftaki gibi sürekli hesaplarımdan bet reklamı atıp duruyorlar ve Instagram'a da sıçramış.

Web sürümünden kullanıyordum, herhalde tarayıcımda da erişmişler. Dün Kaspersky ile tam tarama attım ama yine nafile, birkaç şey bulup sildi ama bugün 16:40'da yine bir sürü kripto Reels'i paylaşmışlar hesabımdan. PC'ye format atmak istemiyorum, bütün disklerim oyun dolu ve internetim de leş gibi, bir daha kurmak resmen işkence olur. Bundan kurtulmanın yolunu bilen var mı?

1782249838529.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım malum fit ile başlayan crack oyun sitesinden sürüm güncelleme Patch'i indirirken dalgınlığıma denk gelince şu link kısaltma sitelerinin tekinden virüs yedim. Discord'dan fotoğraftaki gibi sürekli hesaplarımdan bet reklamı atıp duruyorlar ve Instagram'a da sıçramış.

Web sürümünden kullanıyordum, herhalde tarayıcımda da erişmişler. Dün Kaspersky ile tam tarama attım ama yine nafile, birkaç şey bulup sildi ama bugün 16:40'da yine bir sürü kripto Reels'i paylaşmışlar hesabımdan. PC'ye format atmak istemiyorum, bütün disklerim oyun dolu ve internetim de leş gibi, bir daha kurmak resmen işkence olur. Bundan kurtulmanın yolunu bilen var mı?

Eki Görüntüle 259882

Ben bu bet sitesinde 5M dolar para yapmıştım. Çekmek için 100 dolar yatır falan fistan diyordu, gerçek olmadığını bilsem de eğlenceliydi. Nasıl olsa para benim değil ya coin flipe 2.5m atıyordum :D
PC formatı gerekli, bütün hesaplarınızı ve gmaillerinizi farklı bir cihazdan değişin. RAT yemişsiniz.

Renpy infostealer yediniz hocam, file hosterda download tıkladığınızda muhtemelen domain uzantısı ".cfd" olan bir siteden fake infected dosya indirdiniz ve çalıştırdınız, bütün hesaplarınıza girebiliyorsanız girin ve şifre değiştirip 2FA etkinleştirin, ayrıca elbette bilgisayarınıza format atın, ancak format USB'sini enfekte bilgisayarınızda hazırlarsanız kendini oraya kopyalayabilir, bu yüzden güvenli olan başka bir bilgisayardan oluşturun. Bu son zamanlarda güvenilir neredeyse tüm dosya indirme siteleri artık malware yayıyor.