Bana doğru bir karar gibi geliyor bu arada. Suçluların bilgilerini vermiyorsa ben de engellerim.
Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Çok zor açılması, bende isterim evet VPN ile bağlanmak işkence ama ne yapalım. 3 5 çapulcu yüzünden bu çileleri çekiyoruz maalesef.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Kapanması aslında iyi oldu bilip bilmeyen fazla insan var 13 14 yaşındaki kızlara panel ile şantaj yapıp taciz ettiler keşke logları verilsede sağlam bir yargılansalar ama bu işi kökten çözmek isterlerse Telegram'dan başlayabilirler.
- Makaleler
- 1
Kapanması aslında iyi oldu bilip bilmeyen fazla insan var 13 14 yaşındaki kızlara panel ile şantaj yapıp taciz ettiler keşke logları verilsede sağlam bir yargılansalar ama bu işi kökten çözmek isterlerse Telegram'dan başlayabilirler.
Bunun yerine ebeveynlerin çocukları denetlemesi daha doğru degil mi? Eline cihazi sussun diye verip ne yaptiklarina bakmiyorlar bile.
Açılsın. Evet biliyorum, Discord'da Epstein ve Diddy kaynıyor.
Benim gibi namuslu oyun oynayanların hakkı yeniyor!
Bu malum partiye sorsanız sanki, Facebook ve Twitter'da, Epstein ve Diddy yok.
Discord aslında ülkemiz için faydalı. İngilizce'nizi geliştirebilirsiniz. Hatta Japonca bile öğrenebilirsiniz.
Benim gibi namuslu oyun oynayanların hakkı yeniyor!
Bu malum partiye sorsanız sanki, Facebook ve Twitter'da, Epstein ve Diddy yok.
Discord aslında ülkemiz için faydalı. İngilizce'nizi geliştirebilirsiniz. Hatta Japonca bile öğrenebilirsiniz.
Stardew Valley
Deneyimli
Teşekkürler. Peki 2.5 yıl neye göre belirlendi? Bir kaynak var mı hocam?
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Bunun yerine ebeveynlerin çocukları denetlemesi daha doğru degil mi? Eline cihazi sussun diye verip ne yaptiklarina bakmiyorlar bile.
Hiçbiri şu telefonun ne dertler açacağını bilmiyor denetlemeyi yapmazlar bile ondan dolayı bence direk kapttılar.
Syntax
Üstün
20 yaşındaki adam yapsa ailesi mi kontrol edecek?
Sadece_Emir
Uzman
Ya artık açsınlar şu Discord'u arkadaş, ne uzadı. VPN ile falan ile kullanmak çok işkence.
Gerçi Ankara Sulh Ceza Hakimliği kapatmış, açılmaz büyük ihtimalle.