Detaylar
Kim cevapladı?Ağustos'un bilmem kaçında kesin açılıyor diyen bir forum üyesi vardı, kayboldu gitti çocuk tosuncuk gibi. 
Dertleri suçlular değildi. Suçluların önüne geçemeyince çok güçlü devletimiz(!) masumlar giremesin dedi. Böylece davalarda azaltma yaptı.Engellenme sebebi olan suçlular hala sorunsuz kullanıyor. Olan yine günlük kullanıcıya oldu.
Daffy Duck
Üstün
GoodByeDPI sağ olsun, hâlâ kapalı oldugunu bu konuyla beraber tekrardan hatırladım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kapalı olduğunu hatırlamıyorum bile.
Zapret kullanıyorum umurumda değil artık. İstedikleri kadar yasaklasınlar, çözümü var.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
TurkNet üzerinden Firefox ile DoH + DNSSEC + TLS 1.3 + ECH kombinasyonu ile açılıyor. Chrome da bu kombinasyonu destekliyor diye biliyorum.
Test edin:
VPN, WARP, Zapret falan gerek kalmıyor. IP adresiniz de değişmiyor.
Tabii uygulama açılıyor mu denemedim. Muhtemelen o da açılıyordur. Yetişkin siteleri bile açılıyor.
SansürOnline kullanırken ECH çok faydalı oluyordu. TurkNet ile hayli hayli faydalı oluyor. Tabii eğer ISS siteye IP bazlı engelleme yapıyorsa ECH'nin yapabileceği bir şey yok. Bu durumda VPN ve DPI aşıcı çözümler gerekiyor. Çünkü ECH sadece SNI'ı, yani example.com server adresini gizliyor.
Ben Discord kullanmıyorum. Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşmak istemiştim. Başka bir forumda buna ait Rehber yapmıştım, belki buradada yazarım. TurkNet ve ECH sayesinde Discord, Pastebin, yetişkin siteleri, nerede ise her şey açılıyor. SansürOnline'da bile ECH çok faydalı oluyordu.
Test edin:
VPN, WARP, Zapret falan gerek kalmıyor. IP adresiniz de değişmiyor.
Tabii uygulama açılıyor mu denemedim. Muhtemelen o da açılıyordur. Yetişkin siteleri bile açılıyor.
SansürOnline kullanırken ECH çok faydalı oluyordu. TurkNet ile hayli hayli faydalı oluyor. Tabii eğer ISS siteye IP bazlı engelleme yapıyorsa ECH'nin yapabileceği bir şey yok. Bu durumda VPN ve DPI aşıcı çözümler gerekiyor. Çünkü ECH sadece SNI'ı, yani example.com server adresini gizliyor.
Ben Discord kullanmıyorum. Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşmak istemiştim. Başka bir forumda buna ait Rehber yapmıştım, belki buradada yazarım. TurkNet ve ECH sayesinde Discord, Pastebin, yetişkin siteleri, nerede ise her şey açılıyor. SansürOnline'da bile ECH çok faydalı oluyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-