Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Yasaklanmalı. Discord Türkiye'ye veri vermemeye devam ederse yasaklanmalı en azından. Veri ne yazık ki verilmemekte ülkemize.
Çözüm olmayacak.
DarthGorsoy
Bilgin
O zaman bu kanalları surekli takip edip kapatacaklar.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Türkiye Cumhuriyeti devletine veri paylaşımında bulunmayıp, NSFW sunucularını bile yasallaştıran Discord’un yasaklanması umurumda olmaz. Çözüm olup olmaması umurumda değil, panelcilerin en fazla olduğu ortam ve masum insanlarında olduğu yer orası. Bilinmeyen garip bir platformda daha az suç olur en azından. (Telegram veri paylaşımına başladı devletlere) Bu arada Discord’u bilmeyip sallayanlardan değilim, 2019’dan beri kullanıyorum. Türkiye, Discord’dan 1 kez veri talep etmiş dönüş 0. Sözde şeffaflık raporunda açıklamışlar bunu:
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Bass derslerimi bıraktım başıma bir şey gelecek diye artık. Rezil bir hale geldik. İğrenç herifler.
- Makaleler
- 1
Bass derslerimi bıraktım başıma bir şey gelecek diye artık. Rezil bir hale geldik. İğrenç herifler.
O tür sunucularla / kisilerle muhatap olmazsaniz, basiniza bir şey gelmez.
RAM
Yetkin
İyi güzel veri versin ama tek istemediğim milletin boş yere kendisine "mal" diyeni bile şikayet etmesi ve mahkemelerin boş yere uğraştırılması.
Sence ülkedeki tek sorun Discord sunucuları mı? Dışarısı suçuyla övünen yaratıkla dolu.
- Makaleler
- 1
Dersi nerede aldiginizi yazmadiniz bende doğal olarak Discord sandim.Sence ülkedeki tek sorun Discord sunucuları mı? Dışarısı suçuyla övünen yaratıkla dolu.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-