Dişim çok kötü ağrıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 732
  • Etiketler Etiketler
    kötü

4284

Uzman
Makaleler
1
3, 4 gündür var. Akşam saatlerinde ağrıyordu ilaç içince geçiyordu. Bugün kahvaltıdan sonra çok kötü şekilde ağrımaya başladı. 2 tane arnavosol ağrı kesici kullandım zeytin koydum üstüne tuzlu su ile gargara yaptım halen geçmedi, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor'a git.

Aynı sorun vardı bende, acil doktora gitmeniz lazım büyük ihtimal dişiniz çürümüş ve bu kanallara kadar gitmiş olabilir. Kanal tedavisi yapılabilir, bana kanal tedavisi yapılmıştı. Haberiniz olsun.

Hocam o ağrı bir süre azalır ama akşama doğru çok artar. Siz pek zaman geçirmeden doktora gitmeye bakın, stresten falan derlerse siz yine kanmayın bir doktora gidin iyi bir kontrol yaptırın derim.

Hocam o ağrı bir süre azalır ama akşama doğru çok artar. Siz pek zaman geçirmeden doktora gitmeye bakın, stresten falan derlerse siz yine kanmayın bir doktora gidin iyi bir kontrol yaptırın derim.
Aynı diş ağrıyordu zaten dolgu yaptırmıştım şimdi şu son 3 4 gündür tekrardan ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…