3, 4 gündür var. Akşam saatlerinde ağrıyordu ilaç içince geçiyordu. Bugün kahvaltıdan sonra çok kötü şekilde ağrımaya başladı. 2 tane arnavosol ağrı kesici kullandım zeytin koydum üstüne tuzlu su ile gargara yaptım halen geçmedi, ne yapabilirim?
3, 4 gündür var. Akşam saatlerinde ağrıyordu ilaç içince geçiyordu. Bugün kahvaltıdan sonra çok kötü şekilde ağrımaya başladı. 2 tane arnavosol ağrı kesici kullandım zeytin koydum üstüne tuzlu su ile gargara yaptım halen geçmedi, ne yapabilirim?
Aynı sorun vardı bende, acil doktora gitmeniz lazım büyük ihtimal dişiniz çürümüş ve bu kanallara kadar gitmiş olabilir. Kanal tedavisi yapılabilir, bana kanal tedavisi yapılmıştı. Haberiniz olsun.
3 4 gündür var. Akşam saatlerinde ağrıyordu ilaç içince geçiyordu. Bugün kahvaltıdan sonra çok kötü şekilde ağrımaya başladı. 2 tane arnavosol ağrı kesici kullandım zeytin koydum üstüne tuzlu su ile gargara yaptım halen geçmedi, ne yapabilirim.
Hocam o ağrı bir süre azalır ama akşama doğru çok artar. Siz pek zaman geçirmeden doktora gitmeye bakın, stresten falan derlerse siz yine kanmayın bir doktora gidin iyi bir kontrol yaptırın derim.
Hocam o ağrı bir süre azalır ama akşama doğru çok artar. Siz pek zaman geçirmeden doktora gitmeye bakın, stresten falan derlerse siz yine kanmayın bir doktora gidin iyi bir kontrol yaptırın derim.