shiedae3

Başarılı
Yarına diş randevum var ancak dişim 3 ay öncesinden beri iğne ucu kadar kırık (sol arka diş).

İlk başta çok acımıştı ama vaktim olmadığı için gidemedim sonrasında ise ağrı epey bir süre geçti.

Şu anda hafif sızlaması var. Normalde kendi kendine hiç sızlama yapmazdı. Yarın gideceğim zaman çekme durumuna gelmiş olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarına diş randevum var ancak dişim 3 ay öncesinden beri iğne ucu kadar kırık (sol arka diş).

İlk başta çok acımıştı ama vaktim olmadığı için gidemedim sonrasında ise ağrı epey bir süre geçti.

Şu anda hafif sızlaması var. Normalde kendi kendine hiç sızlama yapmazdı. Yarın gideceğim zaman çekme durumuna gelmiş olur mu acaba?
13-14 yaşlarımda ayağımın takılıp, dişimin demire çarpması sonucu ön dişim kırılmıştı. Yıllarca öyle yaşadım, doktora gitmemiştim ve en sonunda darbe sonucu sürekli iltihap birikmeye başladığını öğrendim. O kadar geçen sürede iyi bir şey olmamış. İltihap vücuduna yayılırsa ölme riskin bile var denmişti. Diş kazıldı, zirkonyum kaplama yapıldı ve üst diş etinden ameliyat oldum. Temizlendi fakat yine de oluşuyor. Bir anca git göster, sağlık şakaya gelmez.