shiedae3

Başarılı
3 senedir göz doktoruna gitmiyorum 0.75'e 0.50 idi gözlerim.

Şu an gözlüğümü taktığımda çok uzaktaki nesneleri görmeme yeterince yardımcı olmadığını söylemeliyim ama en ölüsü göz numaram 2.5 dur.

Sağlık kontrolüne tahmini 2 ay kala falan gözlerimi çizdirebileceğim en erken zamanda kuruyan ve iyileşen yöntemi uyguladıktan sonra kabul edilmem mümkün mü?

Hayır kafana göre gözlerini çizdiremezsin hadi parayı basayım gözlerim çizilsin gibi süreç yok hastaneye gidersin ilk başta kornea incelenir daha sonra 1 sene boyunca göz kontrolüne gidersin eğer numaran sabitse o zaman çizerler.

Son düzenleme:
3 senedir göz doktoruna gitmiyorum 0.75'e 0.50 idi gözlerim.

Şu an gözlüğümü taktığımda çok uzaktaki nesneleri görmeme yeterince yardımcı olmadığını söylemeliyim ama en ölüsü göz numaram 2.5 dur.

Sağlık kontrolüne tahmini 2 ay kala falan gözlerimi çizdirebileceğim en erken zamanda kuruyan ve iyileşen yöntemi uyguladıktan sonra kabul edilmem mümkün mü?

Geç kalmış değilsin ama zaman çok kritik diyebiliriz.
MSÜ'de lazer sonrası genelde en az 3 ay geçmiş olması beklenir.
Sağlık muayenesine 2 ay kaldıysa riskli ama tamamen imkânsız değil. Yapman gereken.
Hemen göz doktoruna gidip uygunluk ölçümü yaptır ve uygunsa smıle lazeri gecikmeden yaptır.
Şansın var ama beklemeden hareket etmen gerek.

Geç kalmış değilsin ama zaman çok kritik diyebiliriz.
MSÜ'de lazer sonrası genelde en az 3 ay geçmiş olması beklenir.
Sağlık muayenesine 2 ay kaldıysa riskli ama tamamen imkânsız değil. Yapman gereken.
Hemen göz doktoruna gidip uygunluk ölçümü yaptır ve uygunsa smıle lazeri gecikmeden yaptır.
Şansın var ama beklemeden hareket etmen gerek.
Cok harika bir sorum var arkadasin gozunun ilerlemesinin durup durulmadigini anlamadan nasil cizecekler ?

Cok harika bir sorum arkadasin gozunun ilerlemesinin durup durulmadigini anlamadan nasıl cizecekler?

Doktor kontrolünde ilerleyecek istiyorum hemen olsun denilecek durum değil önemli konu bu aceleye gelmez doktor yönlendirecek kişiyi yanlış anlamaya mahal vermeyelim sağlık aceleye gelmez doktor takibi olması lazım.

Doktor kontrolünde ilerleyecek istiyorum hemen olsun denilecek durum değil önemli konu bu aceleye gelmez doktor yönlendirecek kişiyi yanlış anlamaya mahal vermeyelim sağlık aceleye gelmez doktor takibi olması lazım.
1 sene boyunca belirli araliklarla olcume gidiliyor hadi onu gectim kornea inceyse cizme olmuyor.