Emrecngz

Üstün
Yer
Mersin
Motordan düşüp bileğimi kırmıştım, 4 hafta alçı ve 2 hafta çıkarılabilir atel sonrasında bugün tekrar röntgen çektirdim. Anlayan arkadaşlar varsa bakabilir mi, kırık parça yaklaşmış görünüyor ama hatalı kaynama ihtimali var mıdır?

Doktora gidemedim randevu 1 ay sonrasına veriyor. Sadece film çektirebildim şimdilik. Tarihli olan yenisi, diğerinde zaten kırık net belli oluyor.

Dosya Ekleri

• teletip_1729666236565.webp
    teletip_1729666236565.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 148
  • teletip_1729663989037.webp
    teletip_1729663989037.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 138
Eklem yerleri biraz zor iyilesir. 7 sene önce ayak bileğimi çatlatmıştım, hâlâ yağmur falan yağacağı zaman ağrı yapar, çok yorulduğumda uyutmaz. Tamamen geçmiyor yani. Geçmiş olsun.

Motordan düşüp bileğimi kırmıştım, 4 hafta alçı ve 2 hafta çıkarılabilir atel sonrasında bugün tekrar röntgen çektirdim. Anlayan arkadaşlar varsa bakabilir mi, kırık parça yaklaşmış görünüyor ama hatalı kaynama ihtimali var mıdır?

Doktora gidemedim randevu 1 ay sonrasına veriyor. Sadece film çektirebildim şimdilik. Tarihli olan yenisi, diğerinde zaten kırık net belli oluyor.
Sağ elin tarak kısımları halen kırık gibi gözüktü bana.

Bilek kemiği kırıklarının düzelmesi biraz zor. Ameliyatla birleştiriyorlar genelde. Sağ bilek kemiğinde gözüküyor kırık. Geçmiş olsun.

Doktora 3 kere göründüm ameliyat lafı etmedi. Alçıda 4 haftadan sonra hala kaynamayınca ben de kesin ameliyat der sanıyordum, bileklik önerdi.

Bir hafta sonra gidip başka bir doktora göstereceğim. Durduğu yerde ağrımıyor ama no union tarzı bir şey olmasını istemem.

Ameliyat edip ne yapacak? Kemikleri Japon yapıştırıcı ile yapıştıracak mı? Platin takacak. Platinlik bir kırık yok sende. Ve Platin takarsa daha uzun sürer iyileşmesi.