Detaylar
Kim cevapladı?noonew
Başarılı
Sadece oyun açık
Cok sayida uygulama aciksa takas dosyasi buyumustur.
Boyle panik olacak bir sey yok. Sistemin hakkinda hic bilgi vermemissin. Ornegin 16 RAM'in vardir, tarayici acikken Cyberpunk'ta açmaya kalkarsin. Windows 30 GB takas dosyasi ister. Bunlari bilmeden yorum yapmak zor. Ama 19 GB kuculdu bos alan diye ortaligi ayaga kaldirmakta gereksiz yani.
noonew
Başarılı
16 ram 476 gb depolama alanı var hocam sadece çözümünü arıyorum bu sorununBoyle panik olacak bir sey yok. Sistemin hakkinda hic bilgi vermemissin. Ornegin 16 RAM'in vardir, tarayici acikken Cyberpunk'ta açmaya kalkarsin. Windows 30 GB takas dosyasi ister. Bunlari bilmeden yorum yapmak zor. Ama 19 GB kuculdu bos alan diye ortaligi ayaga kaldirmakta gereksiz yani.![]()
Yonetici haklari ile komut satiri acip
komutunu calistir. Sonunda hata varsa duzelttim der zaten. Hata yoksa da yoktur. Windows ya da bir uygulama güncelleme falan yapiyordur. 19 GB cok buyuk bir sey degil artik.
5 Gb dosya indirse, 5 GB geri yukleme yedek icin alsa, 5 GB de temp kullansa 15 GB yapar ornegin.
Kod:
chkdsk C: /f
komutunu calistir. Sonunda hata varsa duzelttim der zaten. Hata yoksa da yoktur. Windows ya da bir uygulama güncelleme falan yapiyordur. 19 GB cok buyuk bir sey degil artik.
5 Gb dosya indirse, 5 GB geri yukleme yedek icin alsa, 5 GB de temp kullansa 15 GB yapar ornegin.
noonew
Başarılı
Olmadı sanırımYonetici haklari ile komut satiri acip
Kod:chkdsk C: /f
Dosya Ekleri
noonew
Başarılı
Art artda yeniden baslatim sorun çıkarirmi acabaSu an baska uygulama kullaniyor deyip engellediyse muhtemelen Windows guncellemesi vardir.