Detaylar
Kim cevapladı?noonew
Başarılı
Cikmaz ya, dert etme bu kadar. Alisirsin bir sure sonra. Olurda 25H1 guncellemesi falan gelirse 100 GB gider zaten bos alandan.![]()
Hocam ama hiçbir güncelleme falan da yapmadım Windows Update baktım bir şey yok bu Windows niye benden habersiz işler yapıyor anlamıyorum.
Cikmaz ya, dert etme bu kadar. Alisirsin bir sure sonra. Olurda 25H1 guncellemesi falan gelirse 100 GB gider zaten bos alandan.![]()
En ufak şeyi bile takıntı yapıyorum maalesef bu şey bile benim için format sebebi açıkçası. Daha 2 hafta olmadı atalı hiç atmakla da ugrasmiyacağım.
Sanirim en son 2.5 yil once format attim. O da W10'dan W11'e geçmek icin. Intel anakarttan AMD'ye gectim, onda bile atmadim. 

Senden habersiz bir sey yapmasini istemiyorsan Linux kullanacaksin. Ama iste onada alismasi sorun. Her dagitim kendi kafasina gore takiliyor. Windows uygulamalarinin hepsi calismiyor. Calisanlar içinde bir suru ayar falan yapman gerekiyor. Onun dertleri de farkli.
Senden habersiz bir sey yapmasini istemiyorsan Linux kullanacaksin. Ama iste onada alismasi sorun. Her dagitim kendi kafasina gore takiliyor. Windows uygulamalarinin hepsi calismiyor. Calisanlar içinde bir suru ayar falan yapman gerekiyor. Onun dertleri de farkli.
noonew
Başarılı
Yok ya hic kullanamam onu zaten genelikle oyun için kullanıyorum mallesef Windows şart oluyor.Senden habersiz bir sey yapmasini istemiyorsan Linux kullanacaksin. Ama iste onada alismasi sorun. Her dagitim kendi kafasina gore takiliyor. Windows uygulamalarinin hepsi calismiyor. Calisanlar içinde bir suru ayar falan yapman gerekiyor. Onun dertleri de farkli.