sndwchmaker 59

Üstün
Selam. Eski HDD kenarda duruyordu ve SSD'de fazla alan yoktu. Ben de dosyaları ve oyunları oraya atmak açısından 1TB HDD'yi PC'ye taktım. Ancak HDD'nin 50-60 GB'lık kısmına ikinci bir Windows 11 kurmak istiyorum çünkü 24H2 ile sorun çıkaran bazı oyunlar/programlar var ve 23H2 ile onları oynamak istiyorum.

Disk biçimlendirme ekranında aptallık edip ana SSD'deki verileri de silmek istemiyorum. Şu an girişsem kesin yanlış bir şeye basıp silerim öyle söyleyeyim. Bana disk biçimlendirme kısmında yapmam gerekenleri anlatabilir misiniz? Dediğim gibi, Windows'u çalıştıracak kadar alan ayırsam yeter. Kalanını yedekler için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.

Güncelleme: HDD'yi iki parçaya ayırmayı başardım ancak bu sefer de "Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık" hatasını alıyorum.

Son düzenleme:
24H2 ile sorun çıkaran bazı oyunlar/programlar var
Bunu benimle de paylaşır mısın? Hangileri? Ben kullanıyorum herhangi bir sorunu göremedim o açıdan öğrenmek isterim.
Disk biçimlendirme ekranında aptallık edip ana SSD'deki verileri de silmek istemiyorum.
Aslında bu çok kolay. Format sırasında Disk listesinde yer alan (sol kısımda ki rakamlar) 0-1-2.. Yanlarında bulunan boyutlara dikkat edersen biçimlendirmen daha kolay olur.

Bunu benimle de paylaşır mısın? Hangileri? Ben kullanıyorum herhangi bir sorunu göremedim o açıdan öğrenmek isterim.

Aslında bu çok kolay. Format sırasında Disk listesinde yer alan (sol kısımda ki rakamlar) 0-1-2.. Yanlarında bulunan boyutlara dikkat edersen biçimlendirmen daha kolay olur.
Zamanında indirimden aldığım birkaç Ubisoft oyunu, geçen tekrar yükleyip hata aldığım Cold War gibi oyunlar. 23H2 sürümünden otomatik olarak 24H2'ye güncellemişti ve fark etmemişim. İnternetten arattığımda geri dönmek için çok geçti. Onun dışında bir sorun yok zaten. Hazır diski takmışken değerlendireyim dedim.

Bu arada sorunu çözdüm. SSD'yi çıkarıp öyle kurulum yaptım ve hatasız kuruldu. Kurulumdan sonra SSD'yi tekrar montajladım. İki sistem de sıkıntısız boot ediliyor.

Zamanında indirimden aldığım birkaç Ubisoft oyunu, geçen tekrar yükleyip hata aldığım Cold War gibi oyunlar. 23H2 sürümünden otomatik olarak 24H2'ye güncellemişti ve fark etmemişim. İnternetten arattığımda geri dönmek için çok geçti. Onun dışında bir sorun yok zaten. Hazır diski takmışken değerlendireyim dedim.
Ubisoft oyunlarının neredeyse tamamını yayınlarımda Windows 11 24H2 de denedim herhangi bir sorun almamıştım. God Of War 1-2 serisi de dahil! Windows 'u nereden indirdin?
  • Windows 11 Resmi Sitesinden indirin: BU BAĞLANTI 24 SAAT İÇİN GEÇERLİDİR!

1737598026017.webp
  • Windows kurulumu tamamlandıktan sonra driverlarınızın güncel sürümlerini internet sitesinden indirerek kurulumunu gerçekleştir. (Temiz kurulum yaptığından emin ol)
  • Microsoft Visual C++ Hepsi Bir Arada Yeniden Dağıtılabilir Paket bağlantısına giderek bu paketleri eksiksiz kur.
  • https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 bağlantısına giderek güncelle.
  • CMD yönetici olarak çalıştır. "winget upgrade" komutunu kullan. Karşına çıkan soruya "Y" kullanarak güncellemen gereken yazılımları güncelle.
Sistemini bu şekilde tamamlayıp dener misin? Yayıncı olduğum için söylediğin hatanın hiç birini görmedim. Muhtemelen sisteminde eksik olan bir şey var.

Kolay gelsin.

Ubisoft oyunlarının neredeyse tamamını yayınlarımda Windows 11 24H2 de denedim herhangi bir sorun almamıştım. God Of War 1-2 serisi de dahil! Windows 'u nereden indirdin?
Sistemini bu şekilde tamamlayıp dener misin? Yayıncı olduğum için söylediğin hatanın hiç birini görmedim. Muhtemelen sisteminde eksik olan bir şey var.

Kolay gelsin.
İlginç. İnternette 24H2 ile ilgili gündem olan sorunlar vardı. Ubisoft oyunları bunlardan biriydi. Hatta bazı COD oyunlarından ban yiyen kullanıcılar olmuştu. Ben de muhtemelen kurbanlarından biriydim. Ama eksik olan bir şeylerden dolayı kaynaklanıyor da olabilir dediğin gibi. Şimdi yapıyorum hepsini. Bu arada ikinci diskteki 23H2'de Cold War şuan sorunsuz çalışıyor. Muhtemelen sürümle alakalı.