Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkaplanda işlem yapan bi uygulama, diskinizi tüketiyor. Virüs taraması yapın.
İşlemler sekmesinde anlık olarak disk kullanan uygulamaları görebilirsin.
LanceBishop
Becerikli
Disk kullanan uygulamaları kontrol edebilirsin ama ben biraz da diskten şüphe duydum. Okuma/yazma hızları 0 KB/s görünüyor. Ortalama yanıt süredi de 0 ms görünüyor. Masaüstü bilgisayarınız varsa diske giden kabloları kontrol edin, gerekirse değiştirin. Ben o an diskin sistem tarafından algılanmadığını düşünüyorum.
Dreamshox
Yetkin
Malwerebytes veya Total scan gibi bir tarama yaparak sonuçları paylaşır mısınız?
Defender da tarama yapıyor olabilir.
Disk kullanan uygulamaları kontrol edebilirsin ama ben biraz da diskten şüphe duydum. Okuma/yazma hızları 0 KB/s görünüyor. Ortalama yanıt süredi de 0 ms görünüyor. Masaüstü bilgisayarınız varsa diske giden kabloları kontrol edin, gerekirse değiştirin. Ben o an diskin sistem tarafından algılanmadığını düşünüyorum.
Kablolarda veya disktede problem var mutemelen de Malwarebytes ile tarama yaptım virüs çıktı sildim düzeldi kabloları da sök tak yaptım şaunlık bir problem yok.
İşlemler sekmesinde anlık olarak disk kullanan uygulamaları görebilirsin.
Görünmüyordu baktığımda Malwarebytes ile tarama yaptım çıkan virüsleri sildim. Disk kablolarını da sök tak yaptım şu anlık bir problem yok gibi.
Son düzenleyen: Moderatör: