NAND E/P ortalaması biçilen ömürüne gelmiş. Gerisi kalitesine kalmış. 3 katı da gidebilir, 10 katı da.
İçinde önemli bir şey yok demişsiniz. Yarın bir gün ölebilir ama bunun sebebi muhtemelen NAND yongaları değil, güç zımbırtısı olur. 205 güç kesintisi yaşamış. Benim 15k saatlik SSD'de 38, 17k saatlik SSD'de 31 kere olmuş.
Bilgisayar yanmaz. En fazla SSD'den ufak bir yanık kokusu gelir. Onu da anca dibine girip koklayınca anlarsınız.
Bence asıl soru nasıl o kadar veri yazdığınız. Ben saat başına ana SSD'de 3,41, diğerinde ise (sabah akşam yazıldığını hiç sanmıyorum ama sanal bellek onda) 1,15 GB yazmışım. Siz ise 54,47 GB yazmışsınız. SATA 2 ile kökleseniz 1000 GB falan yazarsınız. ShadowPlay tarzı sürekli kayıt tutan zımbırtılardan mı kullanıyorsunuz? Ayarı varsa geçici kaydı belleğe yazmasını tercih edebilirsiniz.
Bir de bu S.M.A.R.T. verilerini nasıl paylaştınız? CrystalDiskInfo File > Save (text) ve Edit > Copy kısmından paylaşabiliyorsunuz gibi görünüyor. Paylaştığınıza kıyasla daha okunur bir sonuç ortaya koyuyor gibi. Language > S.M.A.R.T. in English kısmını kullanmanızı tavsiye ederim. Zaten normal vatandaş için çok da anlamlı olmayan ifadeler.