Birkaç aydır arkadaşlarımla ortak olarak Netflix kullanıyorum ama hiç içerik yok, çok boş Netflix. Disney+ geçip geçmesem mi diye düşünüyordum, birkaç ay önce yaşanan durumlardan dolayı bir sürü kişi boykot kararı almıştı. Şu an hala bu devam ediyor mu? Kullanıyor musunuz Disney+?
Hayir, korsanciyim ben (ayda maksimum 3 film izliyorum, dizi kulturu zaten yok) :D

Zaten admalar Turk dusmani. Ataturk olayi vs.

Birkaç kez aldım Marvel Disney Pixar ve birkaç dizi hariç boş. Daredevil born again dizisi gelince almayı düşünebilirim.

Son zamanlarda genel olarak dijital platformlarda ilgimi çeken yapımlar olmuyor, belkide kendime eskisi kadar vakit ayıramadığım içindir. Artık Behzat Ç falan izliyorum.

Birkaç aydır arkadaşlarımla ortak olarak Netflix kullanıyorum ama hiç içerik yok, çok boş Netflix. Disney+ geçip geçmesem mi diye düşünüyordum, birkaç ay önce yaşanan durumlardan dolayı bir sürü kişi boykot kararı almıştı. Şu an hala bu devam ediyor mu? Kullanıyor musunuz Disney+?
Devam etmiyorum. 6 aydan uzun bir süre oldu kullanmayı bırakalı. Amazon Prime kullanıyorum.