Disney ve Epic Games; Blizzard, Ubisoft ve Marvel Games'in çalışanlarını kendi bünyesine kattı!

BurakBirinci

Üstün
Makaleler
15
Disney Games ve Epic Games işbirliğini duyurmasından sonra Blizzard, Ubisoft ve Marvel Games'in tecrübeli çalışanlarını liderlik ekibine dahil etti.

Kaynağa göre Disney'in oyunlardan sorumlu başkanı Sean Shoptaw, başkan yardımcılığına terfi ettirildi. Daha sonra şirketin küresel oyun işini ve Epic işbirliğini denetlemeye devam edeceği söylendi.

Bjorn Tornqvist, artık Disney Games şirketinde teknolojiden sorumlu başkan yardımcısı olarak katıldı. The Division ve Just Dance Now'ın arkasındaki çok oyunculu teknolojilerin geliştirilmesine liderlik ettiği ve Ubisoft'un dijital oyun yayınlama platformunu kurduğu Ubisoft'tan katıldı.

Ray Gresko, Blizzard'da eski baş geliştirme görevindeydi. Overwatch ve Diablo 3'ün geliştirilmesine ortak liderlik yaptı. Otuz yıllık deneyime sahip olan Gresko, kariyerine Star Wars: Dark Forces oyunlarında baş programcı olarak çalıştığı LucasArts'ta başladı. Disney Gamese ürün ve geliştirmeden sorumlu kıdemli başkan yardımcılığı göreviyle Disney Games'e katıldı.

Jay Ong, on yıl süreyle ekibini yönetiyordu. Şimdi ise Disney'in tüm serilerdeki küresel oyun lisanslama işini yönetecek. Diğer deneyimleri arasında Blizzard, EA Sports ve Xbox'taki rolleri yer alıyor.

Kaynak :

Son düzenleme:
Bu çalışanların işi zor. Şimdi yeniden iş buldular, işe alan firmalar piyasaya seri üretim oyunları sürüp başarısız olduktan sonra bu kişiler yine işten ilk çıkarılanlar olacak. Sonra başka firmalar yine bu boşta kalanları alacak, 2-3 yıl sonra yine çıkaracaklar. Kurumsal hayatta durum böyle, her şirkette ne olursa olsun sabit tutulan bir kadro vardır, onlar kadar değerli görülmeyenler de ihtiyaca göre alınır ya da çıkarılır. Bu yolcu kadronun içindeyseniz yerleşik kadroda kendinizi şirketlere kabul ettirmek çok zor oluyor, çok defa iş aramak zorunda kalıyorsunuz.

Disney’in güzel bir oyun yapması İMKANSIZ. Kesin bilgi, yayabilirsiniz. Kendimden de bu kadar eminim. Yazık olmuş o insanlara, Blizzard ve Ubisoft’da daha iyi işler yapacakları kesin. Evet, Ubisoft’ta bile.
Eski blizzard çalışanlarına üzüldüm ben, onca Starcraft yapıyorsun Diablo yapıyorsun Warcraft yapıyorsun sonra elin Disneyinde mobil balon patlatmaca yapmaya gidiyorsun.

Eski Blizzard çalışanlarına üzüldüm ben, onca Starcraft yapıyorsun Diablo yapıyorsun warcraft yapıyorsun sonra elin Disney'inde mobil balon patlatmaca yapmaya gidiyorsun.

Bence kimsenin ne çıkardığı umurunda değil. Herkes kendi cebine bakar diye düşünüyorum.

İfadeler: 29
Bence kimsenin ne çıkardığı umurunda değil. Herkes kendi cebine bakar diye düşünüyorum.
Devir o şekle girdi malesef, bu üç oyun da oyunculuğu tamamen değiştiren oyunlar, biri RPGLerin diğeri MOBAların temelini attı biri ise tarihin ilk Espor oyunu olarak kabul ediliyor ve RTS denince akla gelen ilk isim.

Üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…