Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 15 Kasım 2025 #1 Merhaba, Yakın zamanda Dispatch diye bir oyun çıkmıştı. Yeni bitirdim, aşırı güzeldi. Bu tarz oyunlar önerebilir misiniz?
Merhaba, Yakın zamanda Dispatch diye bir oyun çıkmıştı. Yeni bitirdim, aşırı güzeldi. Bu tarz oyunlar önerebilir misiniz?
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.710 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 15 Kasım 2025 #2 Drivefast dedi: Merhaba, Yakın zamanda Dispatch diye bir oyun çıkmıştı. Yeni bitirdim, aşırı güzeldi. Bu tarz oyunlar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... As Dusk Falls
Drivefast dedi: Merhaba, Yakın zamanda Dispatch diye bir oyun çıkmıştı. Yeni bitirdim, aşırı güzeldi. Bu tarz oyunlar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... As Dusk Falls
emiryuksel Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 155 Çözümler 5 Beğeniler 113 Yer Kadıköy 15 Kasım 2025 #3 Kararlara bağlı değişen hikaye yapısı noktasında kesişen The Wolf Among Us'ı deneyebilirsiniz.
KS KS Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 15 Kasım 2025 #4 Ethem Efe dedi: As Dusk Falls Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam Onuda bitirmiştim hocam emiryuksel dedi: Kararlara bağlı değişen hikaye yapısı noktasında kesişen The Wolf Among Us'ı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Ethem Efe dedi: As Dusk Falls Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam Onuda bitirmiştim hocam emiryuksel dedi: Kararlara bağlı değişen hikaye yapısı noktasında kesişen The Wolf Among Us'ı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 15 Kasım 2025 #5 Beyond: Two Souls, Heavy Rain veya Detroit Become Human oyunlarina da bakabilirsiniz, benzer türdeler seçimler hikayeye etki ediyor.
Beyond: Two Souls, Heavy Rain veya Detroit Become Human oyunlarina da bakabilirsiniz, benzer türdeler seçimler hikayeye etki ediyor.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 15 Kasım 2025 #6 Telltale'in tüm oyunları bu tarz.
KS KS Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 15 Kasım 2025 #7 HDDKullanıyorum dedi: Beyond: Two Souls, Heavy Rain veya Detroit Become Human oyunlarina da bakabilirsiniz, benzer türdeler seçimler hikayeye etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Heavy rain hariç hepsini bitirdim heavy rain korku türünde mi? alperen dedi: Telltale'in tüm oyunları bu tarz. Genişletmek için tıkla... Hepsini bitirdiğim için soruyorum
HDDKullanıyorum dedi: Beyond: Two Souls, Heavy Rain veya Detroit Become Human oyunlarina da bakabilirsiniz, benzer türdeler seçimler hikayeye etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Heavy rain hariç hepsini bitirdim heavy rain korku türünde mi? alperen dedi: Telltale'in tüm oyunları bu tarz. Genişletmek için tıkla... Hepsini bitirdiğim için soruyorum
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 15 Kasım 2025 #8 Drivefast dedi: Heavy Rain hariç hepsini bitirdim Heavy Rain korku türünde mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çok daha derin bir hikayesi var, çocuğu ve babası arasında geçen oldukça gerilimli ve şok edici bir hikaye.
Drivefast dedi: Heavy Rain hariç hepsini bitirdim Heavy Rain korku türünde mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çok daha derin bir hikayesi var, çocuğu ve babası arasında geçen oldukça gerilimli ve şok edici bir hikaye.