Alçı, Erbaş'a “Peki ya makam arabaları? Madem devlet tasarruf edecek araç sayısı azaltılamaz mı?” sorusunu yöneltir ve aşağıdaki Erbaş aşağıdaki cevabı verir.

“1000 müftü, 400 civarında makam aracı var, bizim merkezde 16 araç var. Kelime oyunu yapıyorlar. Bakın biz bu yıla kadar bir önceki Başkan Mehmet Görmez'in makam aracını kullandık. Tek yeni araç almadık. Birkaç kere de yolda kaldık o araçla.

Bir sefer Konya'dan geliyoruz, hızlı seyrederken lastik patladı, şoför ustalıkla zor kurtardı. O zaman bir Audi alındı, ben rektörken 8 sene önce aynı Audi'yi kullanıyordum ama Diyanet İşleri Başkanı'na çok gördüler.”

Evet, çok gördük. Var mı diyeceğin başarısız bakan?

Allaha nasıl hesap verecek bakalım.
İnanmadığını zannetmiyorum.

İsraf ve gösteriş haramdır diye emreden dinin diyanet işleri başkanı olup bu açıklamayı yapmak enteresan. Fransızca biliyorum dedi yalan çıktı, Arapça biliyorum dedi yalan çıktı, şehadet bile getiremeyecek kadar kitaptan ve dinden habersiz. Bunu o koltukta gören diğer ülkeler bize bir tarafıyla gülüyordur.
Bence iki seçilmiş beraber iktidara geçelim.

Ben kim miyim? Ben The Chosen Undead.

Alçı, erbaş'a “peki ya makam arabaları? Madem devlet tasarruf edecek araç sayısı azaltılamaz mı?” sorusunu yöneltir ve aşağıdaki erbaş aşağıdaki cevabı verir.

“1000 müftü, 400 civarında makam aracı var, bizim merkezde 16 araç var. Kelime oyunu yapıyorlar. Bakın biz bu yıla kadar bir önceki başkan Mehmet görmez'in makam aracını kullandık. Tek yeni araç almadık. Birkaç kere de yolda kaldık o araçla.

Bir sefer Konya'dan geliyoruz, hızlı seyrederken lastik patladı, şoför ustalıkla zor kurtardı. O zaman bir Audi alındı, ben rektörken 8 sene önce aynı Audi'yi kullanıyordum ama diyanet işleri başkanı'na çok gördüler.”

Dinden prim kasan "süslüman" inandıkların dinin peygamberi döneminin %10-%20 en zengin insanı olmasına rağmen minik bir "evde yaşadı kendileri "israf, gösterişin tillahını yapıyorlar" 🤡

İsraf ve gösteriş haramdır diye emreden dinin diyanet işleri başkanı olup bu açıklamayı yapmak enteresan. Fransızca biliyorum dedi yalan çıktı, Arapça biliyorum dedi yalan çıktı, şehadet bile getiremeyecek kadar kitaptan ve dinden habersiz. Bunu o koltukta gören diğer ülkeler bize bir tarafıyla gülüyordur.
Lisede öğretilebiliyor ve öğrenmesi çok zor olan bir dil bile değil. Bilse de başarı sayılmaz. Aşağıdaki sessiz harfleri okuması bile bilmediğini gösteriyor. :D

Bir yerde de “soit” kelimesini resmen “suat” diye okudu. “Oublier” kelimesini “o” ile okudu. 🤣

Önce lise eğitimini düzgün alsın da kendisine çalışarak Audi alabilir daha sonra. Çalışmayana ödül olan din mi var?

Son düzenleme:
Lisede öğretilebiliyor ve öğrenmesi çok zor olan bir dil bile değil. Bilse de başarı sayılmaz. Aşağıdaki sessiz harfleri okuması bile bilmediğini gösteriyor. :D

Bir yerde de “soit” kelimesini resmen “suat” diye okudu. “Oublier” kelimesini “o” ile okudu. 🤣

Önce lise eğitimini düzgün alsın da kendisine çalışarak Audi alabilir daha sonra. Çalışmayana ödül olan din mi var?

İnanılmaz hazırlıksız yakalandım, hökürttü yemin ediyorum :hehehe: