Güncelleme sonrası helal olan şeylere güncelleme getirmişler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Güncelleme sonrası helal olan şeylere güncelleme getirmişler.
1-2 gün sonra fix getirirler. Yanlış anlaşılma ayağına.
- Makaleler
- 1
Hoş değil demesini zaten hiç anlamadım, nesi hoş değil bildiğin kul hakkı işte. Madem Torpille girilen işten kazanılan para helal, o zaman kendi emekleriyle bir yerlere gelmek isteyen insanların torpil veya rüşvetle imtihan olanmasının suçu nedir? Demek ki insanlar boşuna çalışıyor 
- Makaleler
- 7
Hoş değil demesini zaten hiç anlamadım, nesi hoş değil bildiğin kul hakkı işte. Madem Torpille girilen işten kazanılan para helal, o zaman kendi emekleriyle bir yerlere gelmek isteyen insanların torpil veya rüşvetle imtihan olanmasının suçu nedir? Demek ki insanlar boşuna çalışıyor![]()
Kumar oynamak hoş değil ama kumardan kazanılan para ile yaptırılan okul sevap gibi bir cümle bu. 1000 farklı tarafından bak saçmalık zaten.
- Makaleler
- 4
Bunlar da ayrı yaftalama peşinde. Ben başka bir şey demiyor ve konudan çekiliyorum.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Dynt version 22-2-2024/2025 yeni güncellememiz ile birlikte sevap pointler X2 olup, 3 sevap 1 günah götürmektedir. Bu sürümü yüklemek istiyor iseniz yüksek yerlerdeki tanıdıklarınızı arayınız. 

Boşuna demiyoruz bu din işleri uydurma diye. Uydur uydur kılıfına geçir.Kendilerince dine update getiriyorlar, ne güzel iş.
III. Osman
Yetkin
Keşke.