Arkadaşlar, ilginç bir durumla karşı karşıyayım. Başka hiçbir sitede bir sorun yok ama Diyanet'in kendi sitesine veya alt bağlantılarına bir türlü giremiyorum. Telefondan giriliyor ama PC'den girilmiyor. DNS değiştirmeyi denedim, tarayıcı değiştirmeyi denedim olmadı. Proton VPN yüklü PC'de, oradan VPN açınca gayet iyi giriyor. Yani sorunu bu şekilde çözüyorum ama neden VPN'siz giremiyorum? Öğrenmek istiyorum.
Arkadaşlar, ilginç bir durumla karşı karşıyayım. Başka hiçbir sitede bir sorun yok ama Diyanet'in kendi sitesine veya alt bağlantılarına bir türlü giremiyorum. Telefondan giriliyor ama PC'den girilmiyor. DNS değiştirmeyi denedim, tarayıcı değiştirmeyi denedim olmadı. Proton VPN yüklü PC'de, oradan VPN açınca gayet iyi giriyor. Yani sorunu bu şekilde çözüyorum ama neden VPN'siz giremiyorum? Öğrenmek istiyorum.
Hocam gizli sekme ile de denemiştim olmamıştı onda eklentiler olmuyor biliyorsun zaten başka tarayıcı ile denediğimde eklenti kurmamıştım hiç ayrıca eklentiyle ilgili olsa VPN'le de giremem
Daha önceleri böyle olmuyordu aslında sonradan oldu nedense ilk başta karşı tarafta sıkıntı var diye düşünüyordum sonra telefondan girmeyi deneyince dedim aga bu nedir
Şu ayarla oynadım şimdi açık olsa da o ayar kapalı olsa da bi giriyor bi girmiyor saçma sapan bi şey Normalde güvenli değil yazıyordu girmediği zaman siteye girince bağlantı güvenli yazıyor