Torrentino
Çalışkan
Durum bu siteye giremiyorum sebebi nedir WARP indirmem gerekiyor nasıl çözerim?
Ne yapabilirim bu durumda?Superonline kullanıyorsanız Superonline engellemiştir yüksek ihtimal.
Hayır yüklü bile değil formattan sonra silindi.GoodbyeDPI açık ise kapatıp deneyebilir misiniz? Bende bazı siteleri açılmıyordu GoodbyeDPI ile. Denemekte fayda var.
Bir şey yapamazsınız Maalesef. Discord'a girmek istiyorsanız GoodBye DPI Turkey sürümü olan Çağrı Taşkın'In yaptığı sürümü indirin ve içerisinde yalnızca Superonline için olan dosyayı çalıştırın veya service install yapın. Discord'a giriş mümkün olacaktır.
Superonline engellemişti WARP'ı. Şimdi hatırladım.Ne yapabilirim bu durumda?
Hayır yüklü bile değil formattan sonra ayar yapmadım.
İlginç, Superonline kullanan arkadaşım çoğu zaman WARP'ı açamıyordu. Arada sırada Discord'dan konuştuğumuz oluyordu. Belirli aralıklarla olmuş olabilir. Dediğim gibi kesin çözüm için GoodbyeDPI Turkey indirin.
Çözdüm şuan sağ olun.Merhaba Techolay ailesi. Bugün WARP ile sadece Discord'a bağlanmayı göstereceğim. İlk önce aşağıdaki adımları izleyerek Cloudflare hesabı oluşturup ve ZeroTrust aktif ediyoruz.
Cloudflare hesabı oluşturma
İlk önce cloudflare.com üzerinde Google hesabınız ile kayıt oluşturun.
Cloudflare yönetim panelinde sol taraftan "Zero Trust"'a tıklayın.
![]()
Bu kısımda sizden bir isim isteyecektir kendinize bir isim oluşturun. Not: Burada size ait benzersiz bir takım adı giriniz. (Bu takım adı ile arkadaşlarınızda sizin takımınıza bağlanabilirler. Bu sayede oluşturulan...
- yunus
- discord engel oyun warp
- Forum: İnternet Araçları
Şu ikisini deneyebilirsiniz.
Bazı iddialar var doğru mu bilmiyorum mining ya da trojan içerdiğine dair.İlginç, Superonline kullanan arkadaşım çoğu zaman WARP'ı açamıyordu. Arada sırada Discord'dan konuştuğumuz oluyordu. Belirli aralıklarla olmuş olabilir. Dediğim gibi kesin çözüm için GoodbyeDPI Turkey indirin.