Diyarbakır'da PKK lideri için özgürlük yürüyüşü yapılıyor

Physic

Üstün
Makaleler
26
Yer
Bartın, Türkiye
Artık ne diyecek söz, ne de konuşacak bir şey kaldı. Ne müdahale eden var ne de ses çıkaran? Diyarabakır'da PKK lideri adını anmak istemediğim kişi için özgürlük yürüyüşü yapılıyor. Polisler ve diğer emniyet güçleri de öyle izliyor. Kısacası, 2-3 oy için şehitleri bile görmezden geldiler... Yazıklar olsun!

Ağzını açan soluğu cezaevinde buluyor. Biri güldü diye tutuklandı espriye.

X platformunda yazdığın her mesaja dikkat etmen lazım, hükümetin avukatları sadece X'i izliyorlar sanırım. Techolay gibi platformlarda CİMER yemediğin sürece ifadeye vs çağırılmazsın.

Hacettepe'de, yemekhane sistemimizi protesto etmek için 17 Ekim, yani dün, yemekhanenin önüne protesto yapmaya gitmişlerdi. Yaklaşık 38 kişi, şiddet gösterilerek gözaltına alındı. Masum öğrenciler şiddete maruz kalarak gözaltına alınıyor da ö*alan için neden yürüyüş yapıldığında "biricik" polisimiz el atmıyor?

İşlerine geleni almıyorlar, işlerine gelmeyeni alıyorlar. Bir de polis "Gözaltına alınmak isteyen var mı?" diyerek gözaltına almış insanları. Denecek söz yok artık.

"biricik" polisimiz el atmıyor?
Emir kulu.

X platformunda yazdığın her mesaja dikkat etmen lazım, hükümetin avukatları sadece X'i izliyorlar sanırım. Techolay gibi platformlarda CİMER yemediğin sürece ifadeye vs çağırılmazsın.
Ben otobüslerde bu konuyu bana açacak olacak diye oturmuyorum yanına. O derece dikkat ediyorum. Yoksa sonumuz belli.

Bir de sanki hayırlı iş yapıyorlarmış gibi, böyle yüzsüz bir post atıyorlar. Pes artık pes! Bebekleri ve halka saldırdığı için tutuklanan hatta idam edilmesi bile gündeme gelen bu adam için şimdi ÖZGÜRLÜK adı altında yürüyüşler düzenleniyor. Çok kötü bir döneme girdik arkadaşlar. Sonumuz hayrola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…