Bu ülkede bunlara, yobazlara az bir izin ver ülke karışır. Tarih buna sebep olanları sağlam yazacak emin olun. Düne kadar buna izin verecekler oy vermeyin diye her yerde konuşanlar şimdi susmuş ve hala oy vermeye devam edecek. Sorun da bu. Haklı olmak, doğru olmak mesele değil. Çıkıp CHP ile kardeşiz artık deseler bu oy verenler Atatürkçü olur.

Çok üzücü ya. Kürt olmak ile PKK teröristlerini aklamak aynı şey değil. Asker, polis ne yapıyor gerçekten şaşırtıcı.

Özgür bey ne yapıyor acaba çok merak ediyorum. Bunu Twitter'de sorduğum için yine AKP'lisin damgası yedim :D Neyse dokunulmazlığını kaldırdıkları zaman APO senin içinde umut hakkı ister kanka merak etme.

Artık ne diyecek söz, ne de konuşacak bir şey kaldı. Ne müdahale eden var ne de ses çıkaran? Diyarabakır'da PKK lideri adını anmak istemediğim kişi için özgürlük yürüyüşü yapılıyor. Polisler ve diğer emniyet güçleri de öyle izliyor. Kısacası, 2-3 oy için şehitleri bile görmezden geldiler... Yazıklar olsun!

Kamyon ile üzerine süreceksin bunların yada kezzap ile canlı canlı yakacaksın bunların hepsini.

O. evlatları...

Hain sürüsü at izi it izine çoktan karışmış Bizim derin devletimiz bu olaylara nasıl sessiz kalıyor ben buna hayret ediyorum. Bu it sürüsünün tepesine neden binmiyor.