Diyarbakır'da PKK lideri için özgürlük yürüyüşü yapılıyor

Dediğim gibi, siyaset olaylarına karışmıyorum. Ülkenin ne halde olduğunu biliyoruz ama tek bir hatada "Silivri soğuktur" demekle yetiniyoruz. Ben de memnun değilim enflasyondan falan. Refah seviyesi yüksek olmayı bende istiyorum. Her şey ucuz olsun, geçim sıkıntısı yaşanmasın ama olmuyor işte.

X platformundan tepki göstermeden önce olabildiğince hakaret/argo içermeyen ve direkt hedef alıcı kelimeler kullanmayın. Eğer gündem olmazsanız gözaltına alınma ihtimaliniz neredeyse 0 zaten. Bir şekilde tepkimizi koymazsak çok kötü şeyler olacak.

Ahlaksızlık cahillik tek kelimeyle bu ülkedee.

Seni içeri almak isteyen argo kullanmasan bile bir şekilde alır. Sadece canının o gün biraz sıkkın olması yeter. Yoksa senin argo/küfüre dikkat etmen bir şeyi değiştirmiyor.

Seni içeri almak isteyen argo kullanmasan bile bir şekilde alır. Sadece canının o gün biraz sıkkın olması yeter. Yoksa senin argo/küfüre dikkat etmen bir şeyi değiştirmiyor.

Siz de doğru söylüyorsunuz. İfade özgürlüğü yok olmuş gibi bir duruma geldi maalesef.

Bu ülkeden en boş vakitte kaçmak gerek.

Siz de doğru söylüyorsunuz. İfade özgürlüğü yok olmuş gibi bir duruma geldi maalesef.

Yurtta torpil patlatıyorlar bu gençlikten bir şey beklenez 6 yaşındaki çocuk gençlere çarptı diye ö*dürülüyor maalesef

X hesabım yok bende. O tür sisyasi şeylere girmem. Sonra başıma bela alamam. İnsanlar korkuyor benim dediğim gibi. Sonra olan bize oluyor. Eleştirmek bile suç ve ağzımızı kapamak zorunda kalıyoruz.

Beni en çok sinirlendiren ve üzen böyle bir olaya karşı polisimizin müdahale etmemesi, orada ki polisler ne güne duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…