Andromeda606

Çalışkan
Merhaba, dizi / film önerisi yapan uygulama yaptım. Ancak şu anda tutup tutmayacağından kararsızım ayrıca başka görüşlere de ihtiyacım var. Uygulamamın dahili testine katılabilir misiniz? Tek istediğim şey uygulamada vakit geçirmeniz ve yorumlarınızı almak. Dizi / film önerisi arıyorsanız uygulama şu anda gayet öneri verebilecek şekilde çalışıyor. Android cihaz şu anki aşamada zorunlu.

Denemek isteyenler [email protected] a mail atabilirler.

Son düzenleme:

Mail adresinizi göndermeniz gerekiyor [email protected] a mail atabilir misiniz?

Uygulama Google Play'den indiriliyor ancak şu anda yayında değil, tester olarak ben sizi eklediğimde indirebiliyorsunuz.

Uygulamanın linkini veya adını verebilir misiniz? Denemek isterim.

Mail adresinizi göndermeniz gerekiyor [email protected] a mail atabilir misiniz?

Buradan pm atabiliyorsak daha iyi ama Techolay'da bu özellik yok sanırım.

@Andromeda606 hocam biraz inceleme fırsatım oldu. Yorum yapacak olursam:
Basit, sade ve kullanımı gayet kolay olmuş, hoşuma gitti. Gördüğüm kadarıyla film/dizi kataloğu da bayağı bir geniş duruyor. İzlediğimiz film/dizi'lerin listesini kaydetmek, insanların yorumlarını okumak, yeni film/dizi önerileri görmek için gayet kullanışlı bir uygulama olabilir gibi duruyor. Onun dışında birkaç sorum olacaktı:

1- Sanırım videoları kullanıcılar yüklüyor, böyle olunca film/dizi yerine çok alakasız saçma sapan videolar da yüklenebilir. Bunun önüne geçmeyi nasıl düşünüyorsunuz?
2- İleride uygulamaya ne gibi yenilikler katmayı düşünüyorsunuz?
3- Buna benzer başka yapımcıların yayınladığı uygulamalar var mı bilmiyorum ama eğer varsa sizin farkınız ne olacak? Kullanıcıları nasıl çekmeyi planlıyorsunuz?

@Andromeda606 hocam biraz inceleme fırsatım oldu. Yorum yapacak olursam:
Basit, sade ve kullanımı gayet kolay olmuş, hoşuma gitti. Gördüğüm kadarıyla film/dizi kataloğu da bayağı bir geniş duruyor. İzlediğimiz film/dizi'lerin listesini kaydetmek, insanların yorumlarını okumak, yeni film/dizi önerileri görmek için gayet kullanışlı bir uygulama olabilir gibi duruyor. Onun dışında birkaç sorum olacaktı:

1- sanırım videoları kullanıcılar yüklüyor, böyle olunca film/dizi yerine çok alakasız saçma sapan videolar da yüklenebilir. Bunun önüne geçmeyi nasıl düşünüyorsunuz?
2- ileride uygulamaya ne gibi yenilikler katmayı düşünüyorsunuz?
3- buna benzer başka yapımcıların yayınladığı uygulamalar var mı bilmiyorum ama eğer varsa sizin farkınız ne olacak? Kullanıcıları nasıl çekmeyi planlıyorsunuz?

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum gerçekten :)

1- bunu engellemek için başta (küçük kullanıcı kitlesi) manuel olarak yönetmeyi düşünüyorum. Sonraki aşamada ise yapay zekadan yararlanacağım.
2- testerler ne önerirse, şu anki önerilerde en çok istenen yönetmenin takip edilmesi. Mesela nolan yeni film çıkaracağı zaman bildirim gelsin ya da Marvel'in yeni filmlerinden fragman gelince bildirim gelmesi gibi. Onun dışında "izledim" için ayrı bir liste oluşturma, listelere yorum yapma beğenme gibi aksiyonlar ekleyeceğim ama bundan daha önce en önemlisi gerçekten devam edip etmeyeceğime karar vermek.
3- buna benzer hiçbir uygulama yok, dizi / film önermesi için letterboxd var ancak o benden çok daha farklı. Kullanıcıları reklamlarla çekmeyi planlıyorum aslında.

Benim size bir sorum olacaktı, bu uygulama gelişmeye devam etse kullanır mısınız? Veya ne eklenmesini istersiniz? Şu anki hali bile kullanman için yeterli mi?

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum gerçekten :)

1- bunu engellemek için başta (küçük kullanıcı kitlesi) manuel olarak yönetmeyi düşünüyorum. Sonraki aşamada ise yapay zekadan yararlanacağım.
2- testerler ne önerirse, şu anki önerilerde en çok istenen yönetmenin takip edilmesi. Mesela nolan yeni film çıkaracağı zaman bildirim gelsin ya da Marvel'in yeni filmlerinden fragman gelince bildirim gelmesi gibi. Onun dışında "izledim" için ayrı bir liste oluşturma, listelere yorum yapma beğenme gibi aksiyonlar ekleyeceğim ama bundan daha önce en önemlisi gerçekten devam edip etmeyeceğime karar vermek.
3- buna benzer hiçbir uygulama yok, dizi / film önermesi için letterboxd var ancak o benden çok daha farklı. Kullanıcıları reklamlarla çekmeyi planlıyorum aslında.

Benim size bir sorum olacaktı, bu uygulama gelişmeye devam etse kullanır mısınız? Veya ne eklenmesini istersiniz? Şu anki hali bile kullanman için yeterli mi?
Bence yönetmenin takip edilmesi güzel olur gerçekten hocam. Onun dışında oyuncuların biyografileri eklenebilirse güzel olur bence. Uygulamanın şu anki hali bile güzel sayılır, eğer biraz kitle oluşabilirse kullanmaya başlayabilirim.