Ben dizi izleyemiyorum. Mesela filmlerde tüm konuyu 1–1,5 saatte bitiriyorlar, ama dizilerde konuyu sezonlar boyunca uzatıyorlar; bu da can sıkıyor. Ancak dizi izleyemediğim için tüm güzel içeriklerden de uzak kalıyorum. Bu yeteneği nasıl kazanabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Emre Human
Üstün
Reels kaydırmayarak. Belli odak süren baya düşmüş bunu düzelt önce.
Yetenek değil bu, zevk işi.
30 saniyelik Reels kaydırmayıp bırakıp kitap okuyabilirsen uzun dizi ve film de izleyebilirsin.
Deneyeceğim
Mini dizilerden başlayabilirsiniz. 11.22.63, chernobyl, kardeşler takımı gibi mini dizileri izleyerek başlamanız güzel olur.
Öneriniz için sağ olun.
Pekala bu zevki kendime nasıl sağlayabilirim?
Sevdiğin bir alan bul. Mesela ben gerilim ve korku filmlerini severim. Bir de Squid Game vardı. Tavsiye ederim. İnsan soluksuz seyrediyor.
Sevdiğin bir alan bul. Mesela ben gerilim ve korku filmlerini severim. Bir de Squid Game vardı. Tavsiye ederim. İnsan soluksuz seyrediyor.
Squid Game izlemedim her yerde konuşulduğundan pek izleme gereksinimi duymuyorum hikayeyi zaten biliyorum onun yerine alice in Borderlands izlemeyi düşünüyorum.
Emre Human
Üstün
Game Of Thrones izleyebilirsin birkaç dizi bitirdikten sonra.Squid Game izlemedim ama her yerde konuşulduğundan pek izleme gereksinimi duymuyorum hikayeyi zaten biliyorum onun yerine alice in Borderlands izlemeyi düşünüyorum.
Tamamdır hocam.Game Of Thrones izleyebilirsin birkaç dizi bitirdikten sonra.
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli