Dizideki en sevilen çift ve karakter Rachel'ın ayrılmasından kaynaklı olay örgüsü değiştiği içindir. 4 yıl önce Dexter'a başladığımda 4. sezonda nedense ben de bırakmıştım. Genellikle sıkılmaktan kaynaklıdır diye düşünüyorum veya bir insan diziyi sevmiyorsa bırakır. Olay örgüsü uzasa bile gereksiz derecede insanlar diziyi sevdiyse genellikle bırakmıyor. Örnek olarak; benim supernatural gereksiz uzamasına rağmen izlemem.
Evet, doğru, How I Met Your Mother. Ben de artık yeter dedim 7. sezondan sonra ama sanırım iki ya da üç defa bitirdim. Eğlence önemli, uzun dizilerde kendi has komedisi ayakta tutuyor bana göre.
Dizi/film izlerken aktif olamadığım için uykum geliyor. Aileyle izlerken yine sarıyor da tek hiç benlik değil.
Ben kuzenlerimle denedim, epik sahnelerde durdurup konuşmaktan dizi/film bitmek bilmiyor ama çok zevkli. Ama yine de yalnız izleme taraftarıyım. Bir de bence izlerken hızlandır, ben öyle yapıyorum. Yoksa 40 dakika bölüm ya da 2 saat dizi izlemek eziyet olur. Yeşil Yol mesela, bitmez o film 1X ile. Dizi olarak aklıma gelmedi.
Son düzenleyen: Moderatör: