Çözüldü Dizilerdeki altyazı nasıl yavaşlatılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3996
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 234
  • Etiketler Etiketler
    altyazı hızı
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3996

Başarılı
Alt yazılı dizi izlemekte zorlanıyorum çoğu zaman okuyamıyorum bu yüzden VLC veya SMplayer veya MPV ile alt yazı hızını azıcık yavaşlatmak istiyorum nasıl yaparım ve ideal ayar nedir?

Çözüm
Kaan hocam öneriniz için sağ olun peki -4 saniye hem VLC hem GOM Player hem başka medya oynatıcıda da aynı etkiyi gösterir değil mi?
Altyazının kendi zamanlamasıyla da alakalı bir durum bu biraz. Genel olarak konuşmaya göre yavaş ilerleyen altyazıyı hızlandırmak, hızlı gideni de yavaşlatmak için +4, -4 aralığında gezinebilirsiniz.

Tahmin ediyorum ki altyazının zamanlaması kendi rip dosyası ile alakalıdır, medya oynatıcı ile alakalı değildir diye düşünüyorum.
Medya oynatıcılar konusunda yorum yapamam ama ideal süre için -4 veya +4 saniye önerisini yapabilirim. Genelde bu ayar ile tam olarak yerine oturuyor.

Son düzenleme:
Medya oynatıcılar konusunda yorum yapamam ama ideal süre için -4 saniye önerisini yapabilirim. Genelde bu ayar ile tam olarak yerine oturuyor.

Kaan hocam öneriniz için sağ olun peki -4 saniye hem VLC hem GOM Player hem başka medya oynatıcıda da aynı etkiyi gösterir değil mi?

Altyazının kendi zamanlamasıyla da alakalı bir durum bu biraz. Genel olarak konuşmaya göre yavaş ilerleyen altyazıyı hızlandırmak, hızlı gideni de yavaşlatmak için +4, -4 aralığında gezinebilirsiniz.

Tahmin ediyorum ki altyazının zamanlaması kendi rip dosyası ile alakalıdır, medya oynatıcı ile alakalı değildir diye düşünüyorum.

Çözüm
Merhaba, bu işlem altyazının ekran da kalma süresini etkilemez sadece senkron için ayarlama yapmanıza yardımcı olur. Diğer türlü altyazıyı yavaşlatmak yani ekranda kalma süresini uzatmak için daha ince ayarlamalar yapılması gerekiyor, ve buda epeyce uğraş isteyen bir işlem.

Evet doğru bir bilgi ben atlamışım, senkron için ayarlama yapılabiliyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…