Makaleler
1
Ne kadar sinir olduğumu anlatamam! Ne zaman Netflix'ten dizi izlesem, ucu açık bitiyor. Dizi bitiyor ama hâlâ bir sürü soru işareti var. Bu, en az 4-5. yaşayışım. Yeni sezonun gelmesi zaten en az 2-3 sene sürüyor. Anlamadım ki, koca Netflix'in veya diziyi yayımlayan şirketin bir tane mi ekibi var? Hepsine sırayla mı yetişiyorlar?

Son izlediğim dizi Devil in Ohio'ydu ve mini dizi olmasına rağmen ucu açık bitti. 2022'de çekmişsin, ben 2025'te izliyorum ve hâlâ ucu açık bitiyor. Tamamen saçmalık! Netflix'ten dizi izlemenizi bu yüzden önermiyorum. Netflix'ten iyice sıkıldım. Netflix'in tek ama tek avantajı, diğer platformlara göre çok daha fazla dublajlı içeriğe sahip olması. Ben alt yazı sevmiyorum, mecbur kalıyorum.

Durumu size anlatmak istedim, ne düşünüyorsunuz?

Ucunun açık bitme sebebi bazen devam edilmesi planlanması ancak tepeden gelen bir emir veya finansal bıdılar yüzünden bitirmek zorunda kalınması. Yeni senaryo için vakit yoksa onu koyup geçiyorlar.
Veya spin-off yaparız umuduyla evreni uzatmaya çalışıyorlar. Buna benzer bir şeyi Avengers İnfinity War'da yapmışlardı. En son yanlışım yoksa Squid Game'de yaptılar.