Detaylar
Kim cevapladı?
B
ByeRED
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayar alacak birisinin dikkat etmesi gereken hususlar nelerdir? Yanıtlarınızı bekliyorum, iyi sosyaller!
Boş bir RAM slotu ekran çözünürlüğü benim için klavye kullanılabilirliği.
Harici ekran kartı.
Bu arada hocam laptop ne için kullanılacak.
Ayrıca burayı @144 hocama devrediyorum.
Kullanım amacına göre cihaz seçimi yapmak en önemli husustur tabii ki, pil ömrünü onemsiyorsaniz mesela onun için performanstan ödün vereceğiniz durumlar olabilir, panel önemliyse onun seçimini yapmanız gerekebilir vs.
Genel olarak bir markadan uzak durmak gibi durumlar seçenek sayılmaz, çoğu teknolojik üründe olduğu gibi laptoplar için de önemli olan marka değil modeldir.
Genel olarak bir markadan uzak durmak gibi durumlar seçenek sayılmaz, çoğu teknolojik üründe olduğu gibi laptoplar için de önemli olan marka değil modeldir.
Eğer bilgisayarla dışarıda çok fazla işiniz olacaksa pil ömrüne dikkat edin.
İşlemci verimliliği, pil ömrü, soğutma performansı, cihazdaki limitler, bileşen (malzeme) kalitesi, ekran kartı watt değeri, adaptörün watt değeri, panel özellikleri gibi pek çok kriter var. Bir cihazın her konuda iyi olması beklenemez tabii ki de, ihtiyaca göre kriterler belirlenip en iyi cihaz seçilmeli.
Ekran boyutu. Masaüstüne alışmış biri olarak küçük ekrana alışmak kolay olmadı. Aynı zamanda postürü de etkiliyor.
Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayar alacak birisinin dikkat etmesi gereken hususlar nelerdir? Yanıtlarınızı bekliyorum, iyi Sosyaller!
Boş RAM ve SSD slotu, Ekran kalitesi, Pil ömrü, Mux Switch, Soğutma ve bence en önemlisi BIOS. BIOS ne alaka diyebilirsiniz ama BIOS'u berbat olan birkaç cihaz kullandım. Ne düzgün Hackintosh kurulur ne de Linux. Eğer böyle amaçlarınız varsa rezil olursunuz.