Bütçe
25.000TL - 45.000 TL

TheMoon

Çalışkan
Herkese iyi akşamlar!
Kendime dizüstü bilgisayar alacağım; genellikle bilgisayarımı iş için kullanmaktayım. İşlemci kısmında Intel'in mobil ailesinden almayı planlıyorum ama ekran kartı için bir türlü karar veremedim. AMD ailesinden mi yoksa NVIDIA ailesinden mi almalıyım? "Bunların hangi modeli daha uygundur?" tarzı sorularım var. Şahsen fiyat-performans odaklı olduğu için RX serisine yöneliyorum. Açıklayıcı şekilde öneri verirseniz sevinirim.

Herkese iyi akşamlar!
Kendime dizüstü bilgisayar alacağım; genellikle bilgisayarımı iş için kullanmaktayım. İşlemci kısmında Intel'in mobil ailesinden almayı planlıyorum ama ekran kartı için bir türlü karar veremedim. AMD ailesinden mi yoksa NVIDIA ailesinden mi almalıyım? "Bunların hangi modeli daha uygundur?" tarzı sorularım var. Şahsen fiyat-performans odaklı olduğu için RX serisine yöneliyorum. Açıklayıcı şekilde öneri verirseniz sevinirim.
Yeni nesil AMD ekran kartlı laptop yok. İsteseniz bile alamazsınız yani.

Herkese iyi akşamlar!
Hocam nolursa olsun nvidiadır. Rx'ten hem renderda hem oyun performansıda daha iyi. Rx'in laptop kısmına yönelmeyün derim.

Herkese iyi akşamlar!
Kendime dizüstü bilgisayar alacağım; genellikle bilgisayarımı iş için kullanmaktayım. İşlemci kısmında Intel'in mobil ailesinden almayı planlıyorum ama ekran kartı için bir türlü karar veremedim. AMD ailesinden mi yoksa NVIDIA ailesinden mi almalıyım? "bunların hangi modeli daha uygundur?" tarzı sorularım var. Şahsen fiyat-performans odaklı olduğu için RX serisine yöneliyorum. Açıklayıcı şekilde öneri verirseniz sevinirim.

Techspot'un 28 Ocak 2025'te yaptığı görüşmeye göre AMD'nin mobilden sorumlu başkanı/müdürü RDNA 4 için Mobile yönelmeyi düşünmüyoruz veya düşünsek bile yol haritamız yok diyor ama tamamen dışlamadık da diyor. RDNA 5'te gelebilir AMD laptop.

Gelse bile Aib'ler umursamıyor AMD'i, çok az model çıkıyor zaten. Az modelin %1'i bile ülkemize gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Techspot'un 28 Ocak 2025'te yaptığı görüşmeye göre AMD'nin mobilden sorumlu başkanı/müdürü RDNA 4 için Mobile yönelmeyi düşünmüyoruz veya düşünsek bile yol haritamız yok diyor ama tamamen dışlamadık da diyor. RDNA 5'te gelebilir AMD laptop.

Gelse bile Aib'ler umursamıyor AMD'i, çok az model çıkıyor zaten. Az modelin %1'i bile ülkemize gelmiyor.
Tercih edebilmek için ilk AMD ekran kartlı laptop bulmanız lazım. Laptopta AMD ekran kartları yok gibi bir şey. Tek tercih NVIDIA ve zaten bu sebeple de NVIDIA tercih edilmeli.
Hocam nolursa olsun nvidiadır. Rx'ten hem renderda hem oyun performansıda daha iyi. Rx'in laptop kısmına yönelmeyün derim.
Yeni nesil AMD ekran kartlı laptop yok. İsteseniz bile alamazsınız yani.
RX bilgisayar görüyordum hep ama çoğunlukla istediğim modeli bulamıyorum, peki hangi modeli önerirsiniz?